avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de tva

Am o societate nou infiintata. Ce documente trebuie depuse pentru a o inregistra in scopuri de tva? Am inteles ca declaratia 088 nu mai e. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iubilache , utilizator 09:28, 21 Iunie 2017
Se depune declaratia 010, care cuprinde, acum, si unele elemente care se gaseau in declaratia 088.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare tva prin optiune Mariralu Mariralu Buna ziua , Doresc sa depun o cerere pentru inregistrare in scop de TVA prin optiune , am pregatit un dosar cu o multime de acte , dar nu imi este ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat procedura de inregistrare in scopuri de tva AndreeaBocanu AndreeaBocanu Buna ziua! Am depus actele pentru a infiinta un SRL si doresc sa ma inregistrez in scopuri de TVA (nu depasesc plafonul, este opinia mea de a ma inregistra). ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 088 emaio emaio Buna ziua. Am o nelamurire privind declaratia 088. Ea se depune doar de catre firmele care sunt inmatriculate la Registrul Comertului si solicita inregistrare ... (vezi toată discuția)