avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL nou infiintat procedura de inregistrare in scopuri ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL nou infiintat procedura de inregistrare in scopuri de TVA

Buna ziua! Am depus actele pentru a infiinta un SRL si doresc sa ma inregistrez in scopuri de TVA (nu depasesc plafonul, este opinia mea de a ma inregistra). Care este procedura de inregistrare in scopuri de TVA? Am inteles ca trebuie sa depun formularele 010 si 088 si o documentatie. Cand ar trebui sa depun aceste formulare si ce documentatie pe langa cele doua formulare trebuie depusa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:38, 20 Octombrie 2016
Da, depuneti 010 + 088. Documentatia se refera la documentele cerute de formularul 088.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnregistrare in scopuri de tva asoalin asoalin Buna ziua, Ma numesc Asofroniei Alin si undeva la inceputul anului am deschis un SRL ca neplatitor de TVA. A venit si ziua in care am depasit plafonul si ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon si devenire platitor tva LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Va supun atentiei urmatoarea problema. O societate comerciala neplatitoare de TVA, depaseste pe data de 10.12.2016 plafonul de la care devine ... (vezi toată discuția)