avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare TVA prin optiune
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare TVA prin optiune

Buna ziua ,

Doresc sa depun o cerere pentru inregistrare in scop de TVA prin optiune , am pregatit un dosar cu o multime de acte , dar nu imi este clar care este formularul care trebuie sa il depun pentru inregistrare ca si optiune . Din ce m-am documentat sunt folosite trei formulare 010, 098, 099 .
099 - este folosit in caz de anulare TVA - nu se aplica la mine ( din ce am inteles eu ) .
Mentionez ca societatea a fost infiintata in 2017 .

Va multumesc pentru ajutorul acordat !
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 17:13, 29 Iunie 2017
Veti depune declaratia 010, care cuprinde acum si cateva elemente din defuncta declaratie 088.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare platitor de tva ContSters103316 ContSters103316 Ce declaratie trebuie sa depun pentru a deveni platitor de TVA pentru o SC infiintata in mai 2014, si de la 01.02.2015 vrea sa devina platitor? 010, 088, 098? (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva iubilache iubilache Am o societate nou infiintata. Ce documente trebuie depuse pentru a o inregistra in scopuri de tva? Am inteles ca declaratia 088 nu mai e. Multumesc. (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat procedura de inregistrare in scopuri de tva AndreeaBocanu AndreeaBocanu Buna ziua! Am depus actele pentru a infiinta un SRL si doresc sa ma inregistrez in scopuri de TVA (nu depasesc plafonul, este opinia mea de a ma inregistra). ... (vezi toată discuția)