avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate max91

Activitate max91

Răspuns la discuția Furt
va multumesc tuturor...din fericire am scapat din aceasta situatie........dar am o alta problema..am avut un telefon pe care doreal sa il vand...am fost sunat de un ``un smecher `` din oras ca este interesat de telefon si ca ar dori sa ne intalnim sa il vada si sa il cumpere...ne-am intalnit....i-am aratat telefonul si mi-a spus ca il cumpara....mi-a inapoiat cartela si mi-a spus ca o sa -l plateasca cand o sa aibe....martori nu exista...ce pot sa fac in acest caz???(cutia telefonului printre care si actele sunt la mine)...
Discuție Furt
Am facut o prostie...m-am urcat intr-o masina la niste prieteni...apoi am realizat ca masina e furata...Dupa 500 m le-am cerut sa opreasca si sa ma lase jos...la cateva zile am aflat ca i-au prins pe cei in fapta si au ajuns la politie iar din masina au fost luate amprente...As putea sa ma aleg cu vreo problema,sa fiu acuzat de complicitate sau ceva de genu?#-o
am urmat sfaturile dvs. am fost la politie si am vrut sa depun o plangere...cand am zis impotriva cui este,politaiul a inceput sa rada si mi-a zis sa stau in banca mea ca sa nu iasa mai rau..am ajuns sa nu mai pot iesi din casa..dupa amiaza fug de la ultimele ore de la scoala ca sa pot veni pe ascuns acasa.ba chiar de 2 zile nici n-am mai fost la scoala...a intrat in casa la mine si a inceput sa o insulte pe bunica mea si sa sara la dansa...chiar nu mai stiu ce sa fac...ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat sau o idee ??
de 3 zile sunt sunat de fosta prietena..si nu i-am ras...imi trim mesaje de amenintare pe net si pe tlf.aseara in jurul orelor 21-23 m-au cautat niste tipi dubiosi dandu-se prieteni de-a mei in fata bunicilor bunicilor mei cu diferite motive k trebuie sa le dau bani altii ca incarcatoar de tlf numai ca sa ma scoata afara..le-am povestit totul bunicilor mei cu care locuiesc si mamei mele care este plecata din tara:(..la fel au spus si dansii ca aici la mine in localitate degeaba fac plangere la politie:(
dar ce pot sa fac?sa merg intr-un oras mai mare sa depun plangere la politie?deoarece aici depun in zadar...deci eu nu doresc sa fac rau la nimanui,ci doar sa inchei povestea si sa pot merge si veni linistit de la scoala..imi spune-ti va rog frumos?o solutie daca se poate,care sa fie si spre binele meu?multumesc anticipat:)
nu sunt minor...inteleg ca pare o chestie haioasa ptr dvs...dar care stie povestea nu spune nimic...in organele de politie nu pot sa am incredere...sunt oameni influenti..si n-am ce sa dau pe la politie:(
as avea o intrebare?am fost amenintat si lovit de o fosta prietena ptr k era geloasa.continua si in momentu de fata sa ma ameninte si sa aduca vorbe vulgare la adresa mea si a familiei mele.am dovezi cu amenintarile si ca am fost lovit,dar locuiesc intr-un orasel mai mic si parintii ei sunt oameni cu bani iar parintii mei sunt plecati.chiar daca fac o plangere la politie nu le face nimic...imi spune si mie cineva ce as putea sa fac:(??