avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters85642

Activitate ContSters85642

Răspuns la discuția admitere inm 2010
si eu am gasit raspunsuri gresite in voineagX-(
daca te referi la post, examenul este pentru cei care au minim 5 ani vechime in specialitatea juridica...
din cele scrise de tine mai sus, te referi la examen admitere INM.
Dar, daca aceste "notiuni" ti se par neclare, inteleg ca nici nu ai terminat fac. de drept:P.
Prin urmare, primul pas licenta in drept....si... facultate de 4 ani, nu de 3...
RellyRelly, multumesc.
Succes in continuare!
X-(am vazut ca au trecut pe aici multi, dar nimeni nu zice nimic:help:
te rog...sparge tu gheata, daca tot inveti la civil...poate noi doar repetam...:D
sincer, mi se pare anapoda speta asta si nu ma pot gandi la ea. ...
insa revin la prima parere, pe care am sters-o, ca este caz fortuit: rezultatul este consecinta unei imprejurari care nu putea fi prevazuta, respectiv clatita fiebinte si durerea de dupa.
Daca aveti argumente contra, va rog....
pai si clatita pe spinare ce era???
E aiurea.....chiar s-a intamplat??!!!???:stunned:
Buna!
Am o intrebare legata de buna reputatie.
Poate cauza unui candidat la INM o stare de repetentie din facultate? Stiu pe cineva care are aceasta problema, nu s-a mai dus la examene in anul I ca a avut niste probleme si a luat-o de la capat, terminand fac. cu note mari. Acum ii e teama sa nu fie respinsa din acest motiv :( ce parere aveti? Eu nu stiu ce sa-i zic...:((
Pt. m13d.=D>pt ca ai un copil, famile, serviciu si ambitii pe plan profesional...ma simt alaturi de tine....mie imi este destul de greu sa le impart pe toate, dar tot voi incerca!