avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad2205

Activitate Vlad2205

Gabriela Pintea a scris:

Pentru a evita o surpriza neplacuta de genul "decizie de debit", solicitati, in scris, suspendarea platii pensiei.

In termen de 30 de zile de la intoarcerea in tara solicitati, tot in scris, reluarea in plata a pensiei. Intrucat sunteti copilul sustinatorului decedat, pentru a beneficia in continuare de aceasta categorie de pensie trebuie sa indepliniti conditiile prevazute de Legea nr. 164/2001.

Va multumesc mult !!!

Beneficiez de pensia de urmas de aproximativ 1 an. Peste 1 luna ar trebui sa ma angajez in strainatate pentru o perioada determinata de 4 luni sau 1 an...singura conditie pentru a primi pensia este ca am dat o declaratie semnata la notariat cum ca nu am niciun alfel de venit. Deci nu am voie sa lucrez. Vroiam sa stiu ce se intampla cu pensia daca voi pleca pe acel contract in strainatate Contractul este inregistrat la ANOFM . Va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede ! Va multumesc !
Beneficiez de pensia de urmas de aproximativ 1 an. Peste 1 luna ar trebui sa ma angajez in strainatate pentru o perioada determinata de 4 luni sau 1 an...singura conditie pentru a primi pensia este ca am dat o declaratie semnata la notariat cum ca nu am niciun alfel de venit. Deci nu am voie sa lucrez. Vroiam sa stiu ce se intampla cu pensia daca voi pleca pe acel contract in strainatate Contractul este inregistrat la ANOFM . Va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede ! Va multumesc !