avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters85819

Activitate ContSters85819

Formularea corecta intr-un contract de presteri servicii SSM la obiectul contractului este:
"Obiectul contractului constã în asigurarea de servicii specializate si consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform Anexei 1 a prezentului contract, in sistemul de munca apartinand S.C. .................... SRL, din locatia Bacau - str. Stefan cel Mare nr. 193, in conditiile existente la data semnarii prezentului contract si primirea contravalorii banesti a serviciilor prestate."
Anexa 1 trebuie sa cuprinda un tabel cu toate activitatile (33), cuprinse la art. 15 din HG 1425/2006 in prima coloana (00) si in urmatoarel 4 cine raspunde: (01) SEPP (02) Angajator (03) Medic medicina muncii (04) Nu e cazul. Se bifeaza cu X ,de comun acord cu raspunderile asumate, in casuta corespunzatoare. Lamurit?
Ar fi interesant de stiut, daca e posibila in lumina prevederilor noului cod civil, cesionarea catre un tert numai a obligatiilor sau numai a drepturilor rezultate dintr-un contract de prestari servicii succesive, si in ce conditii. Va multumesc!



Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Va rog sa-mi spuneti ce taxe si impozite datorez statului roman: CAS, CASS si altele
Cum explicati urmatorul fenomen, paradoxal zic eu si care contrazice orice teorie monetara......avem cea mai mare inflatie din UE, deficit comercial la greu si totusi leul se intareste in raport cu EUR si USD....ma depaseste.......poate ma ajutati sa inteleg....