avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Puterea RON-ului
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Puterea RON-ului

Cum explicati urmatorul fenomen, paradoxal zic eu si care contrazice orice teorie monetara......avem cea mai mare inflatie din UE, deficit comercial la greu si totusi leul se intareste in raport cu EUR si USD....ma depaseste.......poate ma ajutati sa inteleg....
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
ContSters85819, utilizator
n-are nicio legatura cu economia.
se tine asa ("puternic":))) sa favorizeze (in principal, printre altele) vanzarile strainilor pe piata locala...
asta se face cu imprumuturi... si iar imprumuturi... si iar imprumuturi (externe)... pana o sa crapeB-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire_metode de reactualizare leu-1947, dupa stabilizare- leu 2010 titi marina titi marina prin luna mai 2010, intrebam pe forum daca poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza valoarea reactualizata a leului din 29 aug 1947, astazi. Cineva mi-a ... (vezi toată discuția)
Rambursare fonduri de finantare externa Sinualexandra Sinualexandra In conditiile in care Romania semneaza un acord de finantare cu o Organizatie Financiara Internationala,care este modalitatea prin care aceasta organizatie se ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)