buna seara,
sunt in situatia in care am fost disponibilizat si ma pregatesc sa depun documentatia de somaj. Am gasit totusi un post unde pot fi platit prin conventie civila. Se poata ca in acelasi timp sa iau si somaj sa am si acest angajament prin conventie civila.
Multumesc!
P.S. Scuze am gresit titlul si nu am stiut sa-l rectific.
buna ziua,
am o intrebare la care pana acum am primit mai multe raspunsuri.
Am contractat un apartament - printr-un antecontract - in urma cu aproximativ un an de zile, am platit la momentul respectiv 75% din valoarea lui la cursul BCR din ziua emiterii facturii (curs de 3.7 Ron la momentul respectiv). In urmatoarea perioada voi fi in situatia de a semna contractul de vanzare cumparare si implicit de a plati diferenta de 25%. in contractul meu de mentioneaza ca plata diferentei de 25% se va face la cursul BCR din ziua eminterii facturi (ziua in care semnez contractul final).
intrebarea este: In cazul in care se face stornarea facturii de avans si se eminte o singura factura finala risc sa platesc diferenta de curs pentru suma platita initial ca avans? sau se storneaza factura de avans la cursul initial si platesc numai diferenta de 25% la cursul actual?