Dizolvarea a fost facuta pe legea 31 (ca nu am fi depus bilanturile contabile, de unde, erau depuse! si am si castigat la Curtea de Apel nedizolvarea). In continuare, onorata instanta sindica a dispus numirea lichidatorului pentru o presupusa datorie de 12 400 ron (bani pe care ii aveam de 10 ori mai mult in cont)! Din studiile tale este posibil sa ai pe rol acelasi dosar si la Curtea de Apel si la Tribunal? Eu stiu ca NU!
Chipurile aveam 12 400 ron datorie la DGFPS (CAND de fapt aveam in plus platit 5000). Este un job foarte bun pt. lichidatori (gropari) dar si bunele ganduri sunt pe masura!
Cum este posibil ca o Societate Comerciala prospera, care nu a avut si nici nu are DATORII, ba mai mult am platit la stat in plus,sa fie bagata in faliment din cauza unui lichidator, nu-i dau numele [EDITAT], in cazul in care am o decizie definitiva si irevocabila de la Curtea de Apel precum ca nu sunt in dizolvare?! Simplu: Raspunsul a fost....... pai... daca are bani........! Bani pe care i-am muncit in 8 ani de zile din viata mea muncind pe nave (sunt inginer-surveyor). Dar daca stimata doamna este reprezentanta lui [EDITAT], isi permite! Ce sa facem, precum balada mioritica, asta e?