avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... dupa ce am luat ruda in locatie, pot sa anulez?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

dupa ce am luat ruda in locatie, pot sa anulez?

...Totusi....dupa ce am luat ruda in locatie,....pot sa anulez buletinul ei?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:00, 17 Februarie 2025
Tot acolo unde v-ati exprimat acordul pentru luarea în spațiu, la evidența persoanei.
Dar rețineți că nu puteți anula domiciliul decât dacă persoana respectivă nu locuiește la adresă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare luare in spatiu adrianpodo adrianpodo Situatie : Un prieten a luat pe cineva in spatiu .Acum acea persoana are buletin pe acea adresa. Intrebarea mea este cum se poate anula acea luare in spatiu ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Persoana luata in spatiu locativ nectarya nectarya Eu si sotul suntem proprietarii unui apartament in care am luat in spatiu locativ o ruda, facand-ui carte de identitate cu adresa noastra (desi eu nu am fost ... (vezi toată discuția)