avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare luare in spatiu

Situatie : Un prieten a luat pe cineva in spatiu .Acum acea persoana are buletin pe acea adresa. Intrebarea mea este cum se poate anula acea luare in spatiu pentru ca nu mai doreste ca acea persoana sa locuiasca acolo si sa aiba acea adresa in buletin . Va rog ma ajutati cu explicatii si daca se poate sa imi spuneti ce legi reglementeaza acest lucru.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:46, 2 Februarie 2014
trebuie sa va prezentati la sediul politiei care a eliberat C.I. si sa solicitati radierea sau excluderea persoanei respective din domiciliul dvs. Explicati si motivul.

Va confruntati cu o situatie delicata deoarece daca in contractul de locatiune nu exista clauza expresa referitoare la rezilierea unilaterala a contractului,vointa/interesul locatorului este insuficient pentru reziliere contract de locatiune
Studiati atent clauzele contractual asumate de catre parti,conditionat de care puteti hotari asupra demersurilor viitoare

Inteleg ca cel luat in spatiu si locuieste acolo. Proprietarul va trebui sa ceara in instanta evacuarea lui si obligarea acestuia sa isi schimbe adresa in buletin cu cea la care se va muta.
Nu aveti ce cauta la evidenta populatiei sau unde va trimite @cozorzlaurentie si banuiesc ca nu s-a incheiat niciun contract pe care sa il analizati asa cum va sugereaza @ynocentta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am luat în spațiu două persoane și vreau să le reziliez ... Valentina Bucă Valentina Bucă Dacă am luat în spațiu două persoane și vreau să le reziliez contractul, cum procedez? (vezi toată discuția)
Proprietarul vrea sa vanda apartamentul in care stau in chirie nicolaem nicolaem buna, am luat in chirie ( Ca si persoana juridica ) un apartament. am aflat ca proprietarul doreste sa vand acest spatiu ( nu am aflat de la el ) ce se ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau pe cineva in spatiu. cum ma protejez? priest1872 priest1872 Buna seara, Ma roaga un domn sa-l iau in spatiu. Ce masuri imi pot lua ca sa ma protejez? Stiu ca odata ce-mi dau acordul nu-i pot interzice sa locuiasca ... (vezi toată discuția)