In contractul meu de vanzare cumparare apare ceva legat de dependinte.Dar nu am trecut in CF pivnita sau ceva legat de ea.
Sunt sigura ca nu are nici un act pe pivnita.Asta a fost asa la mica intelegere.
Numai ca eu vreau sa ma duc cu ceva concret la el.
Va multumesc pentru raspuns.
Apartamentul pe care l-am achizitionat de curand, a avut inca 2 proprietari.Primul proprietar "a vandut" pivnita la un alt locatar din bloc.A vandut-o in sensul ca proprietarul a primit o suma de bani pe ea.
Al doilea proprietar nu a avut nevoie de ea, prin urmare nu s-a interesat deloc.
Eu am nevoie de pivnita, si as vrea-o inapoi.Mai am vreun drept asupra ei?
Mai am vreun drept sa o cer?Se poate vinde asa pe bucati?
Poate parea un subiect banal, dar n-as vrea sa ma duc cu hei rupul la cel care o foloseste.
Va multumesc
Nu stiu nimic referitor la fondul de rulment.Avand in vedere ca cei de la asociatie i-au dat adeverinta ca e cu plata la zi...
Mie deocamdata nu mi-au cerut nimic.Probabil ca nici lui nu i s-a restituit nimic.
Sa inteleg ca noul proprietar e acoperit doar de contract.
Daca nu mai poti da de vechiul proprietar nicicum, atunci toate datoriile raman in grija noului proprietar.
Unde sa trimiti o somatie, avand in vedere ca inca mai primeste corespondenta la noi si probabil nu si-a schimbat inca adresa?
Cu asociatia ma cert, deoarece de fiecare data cand merg sa-mi platesc taxele, imi cer sa achit suma restanta din februarie.
Suma pe care eu nu vreau sa o achit deoarece nu am locuit acolo in perioada respectiva.Nu stiu ce sa le spun celor de la asociatie ca sa incheiem situatia.Va multumesc pentru raspuns
Si cine mi-ar fi dat dreptul sa-mi opresc eu banii pentru taxe, atata timp cat banii i-am obtinut prin credit bancar, bani care au fost virati direct in contul proprietarilor?
Sigur pe cei de la banca nu i-ar fi interesat asta.
Cei de la electrica trebuiau sa vina sa-mi faca o noua bransare, pe care nu o faceau daca nu plateam restanta.
La fel si la gaz.Nu puteam incheia un contract nou, daca nu achitam.
Nu-l pot obliga in nici un caz pe fostul proprietar sa-si achite restantele?
Sau sa-mi recuperez cumva sumele de la electrica si gaz?Pe care le-am achitat cu chitante separate:suma ramasa de la el si separat suma pentru mine.
In contractul meu scrie asa:
"Predarea posesei apartam. se va efectua pana la data de 8 martie, in starea de fapt si de drept in care se gaseste azi, cu toate taxele de intretinere achitate la zi, acest contract avand titlu executoriu pentru achitarea taxelor de intretinere".
Ma cert in fiecare luna cu cei de la asociatie, care ma obliga sa platesc taxele pe luna februarie.
Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa.Inainte de incheierea contractului de v/c am avut nevoie de la vanzator de o adeverinta de la asociatie, cum ca are taxele platite la zi.
Contractul s-a facut in 19 februarie, urmand ca eliberarea apartamentului sa se faca in 8 martie.
Adeverinta eliberata de la asociatie, a fost data pe luna ianuarie inclusiv.
Vanzatorul a eliberat apartamentul, dar taxele aferente perioadei 1 februarie-19 februarie sau 8 martie cand s-a eliberat apartamentul, au ramas ca restante la apartament.
Pot face ceva in sensul asta?Trebuie sa achit eu taxele ramase?Sau fostul proprietar?Plus ca mi-au ramas facturile de pe februarie de gaz si curent, pe care a trebuit sa le achit, pentru a-mi putea face contract pe numele meu.
Va multumesc.
In contractul meu scrie asa:
"Predarea posesei apartam. se va efectua pana la data de 8 martie, in starea de fapt si de drept in care se gaseste azi, cu toate taxele de intretinere achitate la zi, acest contract avand titlu executoriu pentru achitarea taxelor de intretinere".
Ma cert in fiecare luna cu cei de la asociatie, care ma obliga sa platesc taxele pe luna februarie.