Apartamentul pe care l-am achizitionat de curand, a avut inca 2 proprietari.Primul proprietar "a vandut" pivnita la un alt locatar din bloc.A vandut-o in sensul ca proprietarul a primit o suma de bani pe ea.
Al doilea proprietar nu a avut nevoie de ea, prin urmare nu s-a interesat deloc.
Eu am nevoie de pivnita, si as vrea-o inapoi.Mai am vreun drept asupra ei?
Mai am vreun drept sa o cer?Se poate vinde asa pe bucati?
Poate parea un subiect banal, dar n-as vrea sa ma duc cu hei rupul la cel care o foloseste.
Va multumesc
daca domnul si-a vandut partea sa din pivnita legal prin contract de vanzare-cumparare, unde este problema? 1/2 din suprafata pivnitei apartine in continuare celui de la care ati cumparat apartamentul.
...bine bine a vandut-o da cu acte sau la o bere prelungita...pivnita e dependinta si nu poate fi instrainata separat de apartament...cand cumparati proprietarul va avea trecuta in componenta apartamentului pivnita...daca pivnita e amenajata in subsolul tehnic si nu apare in acte va trebui sa solicitati folosinta din subsol la fel ca toti ceilalti=neplaceri cu vecinul...
In contractul meu de vanzare cumparare apare ceva legat de dependinte.Dar nu am trecut in CF pivnita sau ceva legat de ea.
Sunt sigura ca nu are nici un act pe pivnita.Asta a fost asa la mica intelegere.
Numai ca eu vreau sa ma duc cu ceva concret la el.
Va multumesc pentru raspuns.