avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am vândut un apartament fara pivnita. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am vândut un apartament fara pivnita. Pivnita urmând ...

Buna ziua
Am vândut un apartament fara pivnita. Pivnita urmând să ne plătească ulterior când pot. Noi ne-am ținut de cuvânt și le-am lăsat mobila in apartament asa cum am stabilit verbal. Acum cumpărătorii ne cer cheile de la pivniță ...ei de ce Nu se tin de cuvânt? In contractul de vanzare cumpărare este trecut dependinte comune Nu și denumirea de anexa gospodărească. Pivnita am dobândito cu contract de construire și am plătit separat pentru ea ca anexa gospodărească, dar nu apare în CF. In contractul de v-c se menționează doar cum am dobândit apartamentul prin pv de predare primite în baza contractului de construire. Acum cumpărătorii vor să ne de-a în judecata pt pivnita. Au castig de cauza sau pivnita rămâne proprietatea mea?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
NIKO 2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:09, 23 Noiembrie 2020
Daca aveti acte de ce nu figurează la cadastru? Trebuie vazute actele ca sa vi se estimeze șansele.consultayi un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intabulare (corectare greseala):pivnita(beci )cumparat odata cu apartementul in 1983,omisa la intabulare bebed bebed Ce trebuie facut pentru a inscrie in C.F. pivnita cumparata odata cu apartamentul in bloc,dar omisa din greseala ? In contractul de construire este scris clar ... (vezi toată discuția)
Drept asupra pivnitei ALICEL ALICEL Apartamentul pe care l-am achizitionat de curand, a avut inca 2 proprietari.Primul proprietar \"a vandut\" pivnita la un alt locatar din bloc.A vandut-o in ... (vezi toată discuția)
Pivnita imi apartine? msandre msandre Buna ziua, Iata problema mea pe scurt: acum 3 luni am facut un schimb de apartament. Eu impreuna cu apartamentul vechi am dat si pivnita care imi apartinea ... (vezi toată discuția)