avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate carmenaurora

Activitate carmenaurora

Răspuns la discuția fuziune prin absortie
MULTUMESC PT INFORMATII =D>
va puteti adresa si societatilor de consultanta pentru dizolvarea voluntara , unele au tarife mai mici decat cei da la RC.
BUNA ZIUA
am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE.
as dori sa stiu concret ce trebuie sa cuprinda acest raport , in cate exemplare se intocmeste si daca trebiue sa primesaca data certa , sau este valabil sub semnatura privata si ce acte se mai depun in prim afaza?
concret ce trebiue sa se depuna atat in prima faza cat si in a 2-a la ORC.
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția anularea adresei din CI
anulare ci
va multumesc pt raspunsuri
la evidenta poulatiei pe langa cerere am anexat xerocopie dupa contractul de vanzare cumparare si extras cf, iar in cerere am mentionat ca locuiesc singura si nu il cunosc pe x iar motivul pt care doresc sa nu aiba domiciliul la adresa mea este faptul ca x a fost cautat de nenumarate ori de politie pt ca are mai multe procese pe rol pentru evaziune fiscaala si am gasit in cutia postala saptamanal cate o citatie.deci evident el nu are nici un motiv sa solicite schimbarea domiciliului.
celor de la evidenta populatiei le-am solicitat temeiul legal care prevede ca eu sa obtin o sentinta definitiva si irevocabila si nu am primit nici un raspuns concret, deact ca asa prevede legea .CARE LEGE? in situatia in care il actionez in instanta si obtin cacea sentinta nu inteleg cum il vor gasi atunci organele de politie si il vor obliga sa isi schimbe domiciliul. M-ar ajuta foarte mult daca as afla temeiul legal. multumesc
buan ziua
in luna septembrie 2008, am cumparat un apartament. ulteror am aflat ca la adresa unde este apartamentul meu o persoana are CI cu adresa. eu nu cunosc aceasta persoana si nici nu mai doresc sa aiba domiciliul la mine.
Am fost la evidenta populatiei am depus o cerere si am primit un raspuns prin care ma informeaza ca acea persoana are CI din august 2008 la adresa mea cu acodrul vechiului proprietar si in acest caz eu pot sa ii cer anularea domiciliului doar daca il actionez in instanta si obtin o sentinta definitiva si irevocabila.
Va rog sa imi spuneti daca nu exista o alta solutie la problema mea.
va multumesc