avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate Papp Cristina Carmen

Activitate Papp Cristina Carmen

Buna ziua!
As avea si eu o problema si anume: a expirat contractul de inchiriere pe sediul societatii. Eu nu am gasit in actele societatii acest contract, am incercat sa il recuperez de la societatea care ne-a inchiriat; problema a fost ca nici ei nu il aveau; oricum s-a facut un nou contract dar prea tarziu, pt ca in momentul depunerii la Reg. Com a ajuns sentinta Tribunalului Arad in vederea dizolvarii societatii. Problema a fost ca noi nu am fost notificati nici de catre Reg. Com. si nici de catre Tribunal ca am fost chemati in judecata.Noi am facut recurs la Timisoara iar intrebarea mea este daca avem sanse de reusita ca sa castigam recursul, mai ales ca s-a depus deja la Reg. Com. contractul nou. Va multumesc
Buna ziua~

In calitate de salariat al unei societati comerciale care nu mi-a achitat drepturile salariale restante de 4 luni de zile, as dori sa stiu in cazul unei solutionari a acestei probleme prin instanta de judecata, pe langa aceste drepturi as dori sa stiu care este suma pe care o pot cere drept daune pentru toata aceasta perioada.
va multumesc!
Va multumesc pentru sfat. Incepem in jud. Arad si apoi in toata tara.
Buna ziua!

As dori sa fac un contract intre 2 societati comerciale si as avea nevoie de ajutor in vederea incadrarii sale juridice.
Una din societati are ca si obiect de activitate prestari servicii dezinsectie, deratizare, iar cealalta este o societate de curatenie. Cele 2 societati vor sa se asocieze intr-o forma sau alta, sa existe un contract intre ele prin care ele sa ofere aceste servicii impreuna, nu conteaza cine a luat clientul, ele vor face aceste 2 activitati fiecare pe partea ei, dar profitul acestora rezultat dintre cele 2 activitati se va imparti la 2. ati putea sa ma ajutati cu un sfat va rog. Multumesc.