avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DIZOLVARE SOCIETATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DIZOLVARE SOCIETATE

Buna ziua!
As avea si eu o problema si anume: a expirat contractul de inchiriere pe sediul societatii. Eu nu am gasit in actele societatii acest contract, am incercat sa il recuperez de la societatea care ne-a inchiriat; problema a fost ca nici ei nu il aveau; oricum s-a facut un nou contract dar prea tarziu, pt ca in momentul depunerii la Reg. Com a ajuns sentinta Tribunalului Arad in vederea dizolvarii societatii. Problema a fost ca noi nu am fost notificati nici de catre Reg. Com. si nici de catre Tribunal ca am fost chemati in judecata.Noi am facut recurs la Timisoara iar intrebarea mea este daca avem sanse de reusita ca sa castigam recursul, mai ales ca s-a depus deja la Reg. Com. contractul nou. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:44, 21 Februarie 2011
Cred ca societatea a fost dizolvata pentru nedepunerea situatiei financiare pe anul 2008, nu pentru a avut sediul expirat. Aveti sanse sa castigati recursul, dar va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract locatiune anca.remes anca.remes Stiti ceva legat de dizolvarea societatilor comerciale ale caror contract de locatiune pe sediu a axpirat? (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare jurista jurista Buna ziua, As vrea sa ma consult si eu cu voi, dragi colegi in legatura cu dizolvarea unei firme. In mai Tribunalul a pronuntat o hotarare de dizolvare, ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez societatea dizolvata? viorictin viorictin Am facut azi recurs la sentinta data anul trecut in martie privind dizolvarea societatii ptr nedepunerea situatiilor anuale pe 3 ani la registrul ... (vezi toată discuția)