avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate epsicutza

Activitate epsicutza

Multumesc pentru raspuns,inca nu am apelat la avocat,deocamdata vreau sa ma informez la ce ma asteapta.Toate cheltuielile va trebui sa le platesc eu ?Chiar si testul ADN?
Multumesc.
Imi cresc singura copilul nascut in 2006,nerecunoscut de tatal lui.Pana acum asta nu a fost o problema,dar mi-am pierdut locul de munca si imi este foarte greu singura.In cazul in care nu ajung la un consens cu tatal copilului sa contribuie si el la cresterea lui,pot sa il dau in judecata pentru recunoasterea paternitattii si pentru obtinere pensie alimentare?Daca da car sunt demersurile care trebuie facute (in afara de faptul ca stiu ca va trebui sa apelez la un avocat),si cam cat m-ar costa .Multumesc.
Buna ziua,
Locuiesc in chirie (fara a exista contract de inchiriere in forma scrisa) in aceeasi locuinta de 4 ani, neexistand probleme cu proprietarul apartamentului pana in prezent.Acum cateva luni am ramas fara loc de munca,si am intarziat o luna cu plata chiriei.Am incercat sa stau de vorba cu proprietarul incercand sa ii explic ca trec print-o perioada mai dificila pierzandu-mi locul de munca,si l-am rugat sa ma inteleaga cu luna ramasa in urma.Nici nu a vrut sa ma asculte,a inceput sa tipe la mine,sa ma ameninte,mai exact cuvintele lui au fost urmatoarele:"vrei sa iti arat ca te scot in strada,nu ai contract de inchiriere,fac ce vreau,maine dimineata iti scot toate lucrurile in strada."
Intrebarea mea este urmatoarea:care este modalitatea legala si termen de evacuare in acest caz (neexistenta contractului de inchiriere),ca pe cele ilegale,agresive,si cu forta le banuiesc eu,si de care ma si tem,dar sper sa nu se ajunga la asta.
Va multumesc anticipat.