Imi cresc singura copilul nascut in 2006,nerecunoscut de tatal lui.Pana acum asta nu a fost o problema,dar mi-am pierdut locul de munca si imi este foarte greu singura.In cazul in care nu ajung la un consens cu tatal copilului sa contribuie si el la cresterea lui,pot sa il dau in judecata pentru recunoasterea paternitattii si pentru obtinere pensie alimentare?Daca da car sunt demersurile care trebuie facute (in afara de faptul ca stiu ca va trebui sa apelez la un avocat),si cam cat m-ar costa .Multumesc.
Multumesc pentru raspuns,inca nu am apelat la avocat,deocamdata vreau sa ma informez la ce ma asteapta.Toate cheltuielile va trebui sa le platesc eu ?Chiar si testul ADN?
Multumesc.
Din pacate, initial dumneavoastra avansati aceste cheltuieli. Daca se constata ca cerera a fost intemeiata si, deci, castigati procesul aveti dreptul sa solicitati aceste cheltuieli de judecata. Va va spune avocatul pe care-l veti contacta.
Aveti dreptul la scutiri si esalonari de taxe functie de venituri.
Gabriel Klein Kiritescu
Tagada paternitate
edduard
buna ziua.ma numesc ECB.as dorii sa va povestesc despre o mica problema a mea.acum cativa ani am avut o aventura de o noapte cu o d-soara.atit tot. a doua ... (vezi toată discuția)