avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Activitate Liora

Activitate Liora

Buna ziua.

Care sunt daunele pe care le pot cere pentru furt intelectual si comercilalizare de produse asupra carora nu exista niciun drept?
Multumesc

Răspuns la discuția Impozit pe venit-pensionar
Va multumesc foarte mult ! Vnazarea s-a efectual anul trecut si avocata cu care s-a incheiat antecontractul(cu care urma sa mearga in instanta) a spus ca, vanzatorul va fi anuntat de catre Administratia Financiara, pentru a-si plati impozitul(asta dupa ce se va obtine hotararea judecatoreasca) Pana acum, nu a venit nimic....ma gandesc ca cumparatorul are ceva probleme cu hotararea respectiva, nu a obtinut-o inca....

oricum, merci inca odata, o sa il sfatuiesc pe vanzator sa ia legatura cu avocata respectiva sa vedem daca au reusit sa obtina, totusi, acea hotarare in instanta.
Răspuns la discuția Impozit pe venit-pensionar
Chiar nu stie nimeni cum se procedeaza?:((
Răspuns la discuția Impozit pe venit-pensionar
Multumesc pentru raspuns, dna Florentina.Insa, problema nu e asa de simpla pentru ca acea vanzare s-a efectuat FARA notar, doar la avocat-apoi presupun ca s-a cerut in instanta o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de autentificarea notarului.

Nu stiu daca cumparatorul a reusit sa inscrie proprietatea in CF,doar cu hotarare judecatoreasca, cert este ca vanzatorul vrea sa-si achite impozitul pe suma cu care a vandut si nu stie cum se procedeaza...
Buna seara,

stiti cumva cum trebuie sa procedeze un pensionar(de boala) pentru a-si achita impozitul pe profit , profit obtinut din vanzarea unui teren cu constructie? Trebuie sa depuna declaratia 200 la Admin. Financiara?

Vanzarea s-a efectuat in 2008.

Multumesc.