avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Furt intelectual , furt de clienti
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Furt intelectual , furt de clienti

Buna ziua.

Care sunt daunele pe care le pot cere pentru furt intelectual si comercilalizare de produse asupra carora nu exista niciun drept?
Multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2009
Liora, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 3 Mai 2009
Prin cererea de chemare in judecata, reclamantul poate stabili valoarea daunelor pe care le solicita ....
Cuantumul daunelor morale se stabileşte prin apreciere, în raport cu consecinţele negative suferite de victima erorii judiciare pe plan fizic şi psihic, importanţa valorilor lezate, măsura în care au fost lezate aceste valori, intensitatea cu care au fost percepute consecinţele vătămării, măsura în care i-a fost afectată situaţia familială, profesională şi socială. În cuantificarea prejudiciului moral, aceste criterii sunt subordonate condiţiei aprecierii rezonabile, pe o bază echitabilă, corespunzătoare prejudiciului real şi efectiv produs victimei erorii judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sumă de bani poate acorda instanța părții vătămate? Kakanannsjoxxkakqnnskxkskanqnn Kakanannsjoxxkakqnnskxkskanqnn Fratele meu a avut o altercație intr un spațiu public . Un individ l a acostat , fratele meu fiind cu familia , înjurând ul . In urma înjurăturii cei doi ... (vezi toată discuția)
Există un barem pentru daunele morale care pot fi cerute în cazul unei plângeri penale pentru lipsire de libertate, amenințare și șantaj? S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L In cazul unei plangeri penale pe baza ART 206 C.P, ART 207 C.P AL 2, ART 208 C.P cu probe si tot ce este necesar pentru a avea castig de cauza, care este un ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa este pt lovire sau alte violente Coordonator Coordonator Daca am fost lovit de un subordonat si mi-am pierdut cunostinta lovindu-ma la cap din cadere, cu 5 zile de ingrijiri medicale, cam ce pedeapsa primeste ... (vezi toată discuția)