avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Ciofu

Activitate Andreea Ciofu

Buna! Am si eu o nelamurire legata de autorizatiile care se dau cand se deschide un bar - asta deoarece de ceva timp mi s-a deschis in fata geamului un bar care cu siguranta nu are autorizatie, si nu ma deranjeaza asta foarte tare, dar ma deranjeaza ca il tin deschis pana tarziu si dau muzica tare.
Unde se face reclamatie in cadrul primariei pentru verificarea autorizatiei? Am facut reclamatie la politie.

Multumesc,
Andreea:)
Buna ziua! pentru cei care stiu sa-mi raspunda si ar dori. Am lucrat 2 ani si jumatate in cadrul unei firme multinationale, iar luni 13.04.2009 m-au dat afara conform deciziei conform art.65 din codul muncii, datorita problemelor financiare si a comenzilor reduse, dar firma inca mai angajeaza si personal tesa si operatori in cadrul altor divizii decat cea in care lucram eu.
Pe langa acest lucru, fisa mea de post era aceesi cu cea a colegei mele, diferenta este ca eu am terminat facultatea si ma numeam inginer, iar ea este inca la facultate si se numeste suport.
Credeti ca in aceste conditii am castig de cauza in cazul in care dau firma in judecata, fara sa fiu nevoita sa ma intorc lain acea firma?

multumesc.