avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate zed_ro

Activitate zed_ro

am inteles,va multmesc
Răspuns la discuția fisa de calcul
Va multmesc mult oricum persoana nu prezinta incredere
Răspuns la discuția fisa de calcul
Buna ziua,
are cineva o afacera de vanzare cere o suma destul de mare tot ce are cu primarie este o fisa de calcul expirata cred, dupa cum zice el ca o sa aiba un contract de inchiriere sau ca el are dreptul sa il cumpare in viitor,e vorba sa preau firma cu totul
am nevoie de un sfat bun,va multmesc

Buna ziua
ce acte necesare trebuie pentru infintare unei firma de distributie medicamente?
si daca este o idea buna ca afacere?
mentionezi ca am o firma dar alta activitate
va multmesc
Răspuns la discuția conducta de apa
aici scrie ca nu este grevat de sarcini sau servituti conform exstrasul de catea funciara garantand pe comparator raspunderea de orice evictiune totala sau partiala declarend ca acest teren nu a mai fost insrainat.
Discuție conducta de apa
Buna ziua,eu am un teren in Bucuresti sector 5 ,de 300 mp,iar sub teren e o conducta sa teava mare de apa nova,are 1 m diameter,pe care dea apa la blocururile din zona.
am fost la apanova si mi adat un aviz sa ma intorc 2 m din spatele tevei cat si din fata si terenu are lungimea de 10 .asra ca din 10 scazand 2 si inca 2 si inca 3 de la gardul vecinilui numai raman nimic practitc..deci nu e bun de constructie iar conducta asta e de mult timp zic de ani.
in cazul asta ce fac normal nu trebuie ei sa isi muta teava aia sau im cumpara terenu sa chirie luneara.ca un fel de(despagubire).imi cer scuze pentru scris dar nu sunt roman.
va multmesc