Buna ziua,
are cineva o afacera de vanzare cere o suma destul de mare tot ce are cu primarie este o fisa de calcul dupa cum zice el ca o sa aiba un contract de inchiriere
am nevoie de un sfat bun,va multmesc
Buna ziua,
are cineva o afacera de vanzare cere o suma destul de mare tot ce are cu primarie este o fisa de calcul expirata cred, dupa cum zice el ca o sa aiba un contract de inchiriere sau ca el are dreptul sa il cumpare in viitor,e vorba sa preau firma cu totul
am nevoie de un sfat bun,va multmesc
Sfatul meu: Cand auziti ca cineva are o afacere fulminanta, dar este de vanzare si mai ales pe bani multi, intrebarea este daca tot este asa de banoasa de ce nu o pastreaza pentru el? Evident ca va avea o gramada de raspunsuri "pertinente", dar de cele mai multe ori neadevarate. In proportie de 99% s-a dovedit ca acest gen de afaceri sunt de fapt niste escrocherii. Si dupa cum singur spuneti deja sunt lucruri "expirate" prin firma!
Vanzare cumparare activ
orca
O situatie interesanta
O S.A.. este constituita din 6 actionari din care 5 sunt persoane fizice de cetatenie romana, care detin impreuna 51 % din capital, ... (vezi toată discuția)
Recuperare masina
iana_adriana
buna ziua..am nevoie disperata de un sfat in leg cu o masina...acum 3 ani am primit cadou o masina de la individul cu care eram la vremea respectiva...masina a ... (vezi toată discuția)