Va salut. In data de 22.09.2009, un vecin cu care am copilarit, m-a rugat sa-i vind in doua transe, o autoutilitara Peugeot Expert an 2005,(deci nu o rabla), inmatriculata pe numele sotiei. Chiar el a completat o hirtie de mina, in care el scrie cu mina lui caci el cumpara, iar in partea de jos scrie tot el, ca ne va da ca garantie un teren intravilan de 2500mp... in zona lui.
La numai o saptamina a venit cu un asociat (prieten, asa l-a prezentat) si m-a rugat sa-i fac un contract de inchiriere pt un an, a autoutilitarei pe firma prietenului. S-a semnat, stampilat si acest act,dar nimic...Au disparut cu masinuta noastra si n-am mai vazut nimic de atunci.
In primele luni, cit de cit, tot a mai venit pe la noi pentru a-l mai pasui cu plata, dar, de mai bine de un an, nu mai stim nimic de el si de autoutilitara...Logic ca a fost o escrocherie, dar nu am crezut ca un fost vecin cu care am copilarit poate sa ne traga o "teapa" de 7500 euro.
Asa ca de un an si ceva, primim cite un sms cu "sarbatori fericite" contra unui Peugeot , a carui carte RAR si dublura cheii, este totusi inca la noi in casa....Am discutat problema cu Politia, dar ne-au zis ca ei nu pot face mai nimic. Atunci oare cine si cum ?
Va rog pe aceasta cale de a ma sfatui dvs. ce sa fac. Individul apare cu adresa Calvin judet Buzau si noi sintem din judet Prahova. Masina nu a mai fost vazuta pe nicaieri. O fi amanetata, o fi dezmembrata, o fi in Bulgaria... esential e ca nu mai este si noi continuam sa fluieram a paguba...
Asta e cind esti bun si credul (prost) Adio in zilele noastre de expresia "buna credinta"...#-o
PS: Rog un moderator , sa mute postul unde trebuie, in caz ca m-am incadrat gresit aici.
Cel mai recent răspuns:
Laura Ciobeica , moderator
09:22, 16 Februarie 2011