avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate ram ram

Activitate ram ram

Mulțumesc pentru răspuns. Intrebarea mea este dacă la momentul compensarii orelor suplimentare, cu respectarea termenului de 60 de zile, considerăm în Pontajul lunar că zilele libere plătite în compensare intregesc norma din lună putând astfel să rezulte alte ore suplimentare conform graficului întocmit anterior compensarii
Bună ziua,
In cazul muncii în ture de 12/24, unde programul de lucru se stabilește în baza graficelor lunare, și unde intr-o lună, de exemplu, ar rezulta ore suplimentare conform planificării dar tot în aceeași lună angajatorul trebuie si poate sa compenseze ore suplimentare rezultate din lunile precedente, cum se închide luna în Pontaj pentru salariatul respectiv? Se păstrează orele suplimentare generate din luna în curs, conform graficului de tură? Se poate ca într-o lună, același salariat sa aibă și recuperare ore suplimentare din lunile precedente dar și ore suplimentare rezultatele din repartizarea muncii conform graficului întocmit inițial ?
Răspuns la discuția Examen titularizare
Buna ziua,
Am absolvit Facultatea de Litere in 2004, am facut si un an masterat. Din anul 2005, de cand am finalizat masteratul, am ramas in concediu ingrijire copil pana la varsta de 2 ani. Urmeaza intrebarea la care nu am reusit inca sa aflu raspuns : pot candida anul acesta (2009) la examenul de titularizare ? Am si diploma de Modul Pedagogic insa auzisem "ceva" zvonuri ca "nu e valabila decat x ani", ca daca "nu ai dat examen de titularizare timp de nu stiu cati ani, nu mai poti sa-l dai never-ever..." Va rog, daca stiti raspunsul sa ma lamuriti si pe mine.
Va multumesc anticipat!