Doamna Simona va multumesc pt raspuns. da stiam ca dupa ce primesc hotararea trebuie sa merg la oficiul starii civile , insa eu dupa m.am casatorit in Egypt , am venit cu certificatul de casatorie in Ro, am mers la ministerul de justitie si cel al apararii parca si mi-au pus semnaturi si stampile pe el, a trecut mult timp de atunci nu mai tin minte termenii exact. apoi din orasul meu l.am trimis prin politie la Bucuresti si a durat 3 luni pana a venit inapoi. acum ma gandeam si eu babeste ca daca divortul ar fi fost facut in afara Ro, da l.as fi trimis la Bucuresti pt inregistrare insa dumneavoastra mi-ati confirmat ca nu mai trebuie trimis la Bucuresti ci trebuie doar dus la Oficiul Starii Civile.
va multumesc pt timpul acordat
da s-a pronuntat in Romania si cam asa ma gandeam si eu ca nu ar trebui dar am auzit un caz la tv cu o tipa care a fost casatorita cu un cetatean de origine italiana si mai apoi divortata dar nu a inregistrat divortul in Ro si apoi cand s-a recasatorit a fost acuzata de bigamie.:">dar probabil ca divortul a fost facut in Italia. ma bucura mult raspunsul dumneavoastra. multumesc mult
buna seara
la al treilea termen am reusit sa termin divortul in Ro, astept acum sa imi ajunga hotararea de divort. insa nu stiu daca aceasta hotarare mai trebuie inregistrata, asa cum am inregistrat si casatoria, insa casatoria a fost efectuata in Egypa si divortul in Ro.mentionez ca vreau sa ma recasatoresc in Ro si nu asi vrea sa fiu acuzata de bigamie.
am incercat sa caut pe internet ceva informatii dar nu am gasit
va multumesc
BUNA ZIUA
am si eu o mica problema si sper sa ma puteti ajuta
pe data de 19 ianuarie se face un an de zile de cand ne-am casatorit, astazi 15 ian. am introdus actele de divort. el este in egypt insa imi va trimite o procura pe numele unui avocat sa il reprezinte in instanta, nu avem bunuri si nici minori.
credeti ca find amandoi reprezentati de cate un avocat, se va putea finaliza la primul termen?
imi doresc sa termin acest divort cat mai repede
va multumesc:)
va multumesc pentru raspuns.
initial domnul mi-a spus ca are 41 de ani si acum cateva zile am descoperit ca are 60.mi-a trimis o poza acum cateva zile, dupa zeci de rugaminti sa stiu si eu cu cine vb, si cand am vazut cum arata ne-am certat pt ca m-a mintit. arata de 70 nu 40.
apoi repet ca eu nu i-am cerut nici un ban, singur sa oferit sa imi plateasca chiria, sa imi trimita bani sa imi cumpar un skype phone sa putem vorbi gratis, si sa imi cumpar haine.
si apoi ma ruga mereu sa ii caut fete romance, prietene ale mele sa plece la el sa le bage in bordel.are si un site, si sincer mi-a fost frica sa nu ajung si eu acolo.
cred ca el a incercat sa imi cumpere increderea , si cand a vazut ca nu am de gand sa merg la el, a ajuns la ameninari
buna seara. am si o mica mare problema si sper sa ma puteti ajuta!!!
acum cateva saptamani am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului,persoana fiind din anglia. in acest timp aceasta persoana mi-a trimis de cateva ori bani prin western,insa mentionez ca eu nu i-am cerut niciodata acest lucru.suma ar fi cam 1500 de euro in interval de o luna.
dupa ceva timp mi-a cerut sa merg la el insa i-am explicat clar ca nu pot din motiv ca mama mea nu se simte bine.acum sa enervat si a zis ca suna la politie si ma reclame
CREDE-TI CA AR PUTEA SA IMI FACA PROBLEME?
va multumesc pentru eventualele raspunsuri
o seara placuta
desfacerea casatoriei prin divort, chiar in lipsa lui, nu are relevanta, adica? nu pot sa introduc actiunea de divort in lipsa lui? adica sunt obligata sa raman casatorita cu el ? va trebui sa merg personal in egypt sa introduc actiunea de divort acolo? daca e asa imi va fi imposibil pt ca el nu ma va lasa sa plec de acolo.
va multumesc mult pt raspunsuri, o sa astept sa imi vina actele de la bucuresti si apoi o sa inaintez actiunea de divort. sper doar ca el sa nu imi faca probleme desi divortul se va pronunta in lipsa lui pt ca el nu are posibilitatea sa vina in romania. va multumesc
eu stiu ca el nu mai este casatorit si cu altele, pt ca in primul rand nu si-ar permite sa intretina mai multe sotii atata timp cat el nu e in stare sa se intretina pe el, locuin cu parintii si neavand un servici. si al doilea rand cred ca mi-ar fi spus, eu am stat la el in total cam 2 luni si nu am vazut nimic suspicios. deci eu trebuie sa astept sa imi ajunga actele de la bucuresti, adica inregistrarea casatoriei, si apoi sa imi iau un avocat si sa inaintez actiunea de divort in orasul meu. am mai citit pe un site ca daca il conving pe el ca relatia noastra nu merge, el ar putea merge la biroul unde ne-am casatorit in egypt si ar putea lua divortul nostru imediat, si el ar trebui sa imi trimita actele cu divortul si sa intregistrez divortul aici in romania. dar cred ca el nu va fi de acord niciodata. de curand am aflat ca mai e o fata care a plecat in egypt si ca tipul nu o mai lasa sa plece pana nu se casatoresc si pana nu ii ajung actele cu casatoria acolo, ea trimitand actele mamei ei pt inregistrare. fetelor aveti mare grija ce faceti,si ganditiva de o mie de ori inainte sa faceti un pas asa important.lucrurile nu sunt asa cum par la prima vedere.va multumesc mult pt raspunsuri.
va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra. precizez ca eu sunt in romania, el este in egypt, el nu lucreaza in egypt, a avut o sala de calculatoare pt jocuri pe care le-a vandut in decembrie deci momentan nu lucreaza. eu am lucrat ca secretara la o firma de textile si am fost nevoita sa demisionez din cauza ca aveam contact cu barbatii,contact adica vorbeam cu barbati, seful meu si multi colegi de servici, fiind ceva normal la noi in romania si fiind normal avand in vedere ca lucram acolo.am acceptat sa demisionez deoarece nu vroiam sa il supar, facand si multe alte compromisuri.
actele ink nu mi-au ajuns de la bucuresti, si frica mea e ca el nu va fi de acord cu divortzul. el acum imi spune ca ma asteapta inapoi in egypt si ca nu conteaza actele, dar acum realizez ca el a grabit ff mult actele punandu-mi chiar conditia in decembrie ca daca nu inaintam actele de casatorie in egypt, nu ma va lasa sa plec in romania, spunandu-mi ca ma iubeste si nu poate trai fara mine. eu in egyptt oricum nu ma intorc, si sper ca nu va fi nevoie sa merg acolo pentru a inainta devortzul. va multumesc