avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate tanysele75

Activitate tanysele75

Răspuns la discuția expertiza topografica
sserafim a scris:

daca efectuati o expertiza extrajudiciara de ex. o stabilire de linie de hotar vorbiti si cu vecinul si va semna si el expertiza ca a luat cunostinta de ea si este de acord cu ea , astfel este ii este opozabila expertiza
Răspuns la discuția retrocedare teren
Nu stiu cu ce titlu a fost luat.Nu este nationalizat.Nu s-a primit nimic in schimb pe aceea vreme.Terenul sa cumparat impreuna cu casa.Si acum7-8 ani a mai luat primaria din gradina pentru largirea drumului si nici atunci nu sa despagubit terenul luat.
Răspuns la discuția scoatere din diviziune
Multumesc pentru raspunsul dat, parca ma-m mai linistit.
In urma cu 30 de ani parinti mei au cumparat o casa, pe vremea aceea primaria a luat 300 de busteni din gradina pentru construcia unui bloc.Avem un act in care se specifica terenul luat de primarie.Se poate sa cer primariei despagubire penrtu terenul luat,sau sa mi se dea in alta parte alt teren?
Exista un contract cu 4 cumparatori .Parintii mei,bunica si un frate de-al tatalui meu.Parintii si bunica au decedat iar unchiul traieste si vrea sa o scoata pe mama din contract.Se poate asa ceva,cand pe contract are semnatura de cumparator.El vrea sa il despagubesc din constructie si teren.Eu nu am nevoie de terenul ce i se cuvine ,poate instanta sa ma oblige sa-l cumpar?Eu vreau sa-l despagubesc doar din constructie se poate asa ceva.
Răspuns la discuția Scoatere din diviziune
Multumesc pentru raspuns.
Dar ce nu inteleg eu cum poate sa ceara scoaterea din contract pe mama mea .Suma achitata pentru casa este data de tata fara sa se specifice ca ar contribui si unchiul cu bani.Pe vremea aceea tatal meu il intretinea pe fratele lui deoarece nu avea numai 19 ani si nu avea nici un venit si erau fara parinti

Acum 30 de ani parinti mei au cumparat o casa, tatal meu a mai avut un frate si la trecut si pe el in contract.Dupa moartea parintiilor mei si-a cerut parte din casa si vrea sa se imparta in doua ,adica so excluda pe mama din contract.
Contractul e facut pe tatal meu,mama si fratele tatalui.El vrea ca sa ma scoata din casa si sa vina el sa locuiascain casa parinteasca.
Ce pot sa fac eu .