avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate Crocusel

Activitate Crocusel

Răspuns la discuția Cum poate lua somaj
Multumesc.
Buna ziua,
Fiul meu a fost disponibilizat zilele trecute firma nemaiavand de lucru pentru o parte din personal. Problema este ca fiul meu mai avea nevoie de inca o luna de serviciu pentru a primi somaj.
Ce se poate face in acest caz? Isi poate platiti la stat contributiile pentru luna respectiva? Daca da, unde pentru Ilfov?
Multumesc!
Buna ziua,
Am avut un abonament tip Familly cu 5 nr .Din aceste 5 nr am pastrat 2 pe care le-am trecut pe un alt tip de abonament. Pentru celelalte 3 nr am cerut dezactivarea lor pentru ca nu imi erau de nici un folos.
Astazi a inceput noul tip de contract pentru cele 2 nr pastrate dar surpriza neplacuta a fost sa constat ca si celelalte 3 nr au ramas active (deci voi plati in plus).
Dupa aproximativ o ora de discuti cu un reprezentant al companiei mi s-a spus ca contractul abonamentului Familly expira maine si abia maine se vor dezactiva numerele ramase.
Dar atunci de ce si noul contract nu a intrat in vigoare tot de maine?
Am mai avut probleme cu aceasta companie si parca vad ca maine sunt la fel.
Va rog sa imi dati un sfat cum pot sa o scot la capat cu ei.
Ma gandesc la scenarii ciudate cum ar fi de exemplu sa vorbesc mai mult decat imi permit minutele alocate, internet si apoi sa nu mai platesc factura desi acest lucru va duce automat la suspendarea numarului de telefon pe care il am de vreo 10 ani sau sa "deranjez" o televiziune sau un ziar de scandal.
Chiar mi-a ajuns bataia de joc la care am fost supusa.

[Editat: pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]
Buna ziua
Am infiintat o firma cu 2 asociati 50%-50%, eu sunt administratoul firmei si angajat (unicul), celalalt asociat avand un job la o alta firma. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: este obligat asociatul fiindca nu desfasoara nici o activitate propriuzisa in firma, sa-mi plateasca salariul pe care l-am fixat impreuna sau macar darile catre stat?
Sunt obligata sa fiu angajata firmei mele?, pentru ca activitatea pe care o desfasoar are caracter sezonier.....iarna luam pauza, ma gandeam cum asociata mea are un job si isi ia salariul de acolo, de ce nu a-si putea avea si eu acelasi lucru, un job in invatamant si in restul timpului sa vand tratamente pt plante sau sa amenajez gradini.
Multumesc