avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate artemys

Activitate artemys

Răspuns la discuția Impozit teren
Terenul a fost si este in intravilan, doar ca primaria a calculat tot terenul ca fiind teren cu constructii, ceea ce nu este adevarat.
Suma mare de plata este pe anul acesta, nu am restante. O sa cer detalii depre cum s-a facut calculul si cum este incadrat terenul.
Multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Impozit teren
Am aflat, tot terenul este trecut ca si teren cu constructii, de aceea suma de plata este foarte mare. Cum pot trece terenul pe care nu este constructia in teren agricol? Stiti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Va multumesc.
Discuție Impozit teren
Buna ziua,
Am primit de la primarie instiinarea de plata a impozitului pe teren, o suma foarte mare. Cum pot obtine modul de calcul al acestuia? Conform legii, as avea de platit o suma mult mai mica si nu inteleg de unde vine diferenta.
Multumesc mult.
Buna ziua,
Cum pot trece un teren intravilan construibil in teren agricol?
Multumesc foarte mult.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns-am primit o factura de la un furnizor extern care este in lei. Cum fac inregistrarea in contabilitate?
Multumesc foarte mult.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta-am contract de munca la o societate si contract de drepturi de autor la alta societate. In caz de concediu medical pe o perioada de 30 zile, beneficiez in continuare de drepturile de autor? Cum se procedeaza in acest caz?
Multumesc foarte mult.
Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, in legatura cu urmatoarea problema, si anume, care sunt contributiile datorate de catre angajator si angajat in caz de concediu de risc maternal?
Multumesc foarte mult.
Exista vreun text de lege in acest sens?
Multumesc foarte mult.
Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, amenzile auto care vin pe firma trebuiesc inregistrate in contabilitate?
Multumesc foarte mult.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta, si anume, ca urmare a unei fuziuni, postul pe care este incadrata o persoane insarcinata in 2-3 luni se desfiinteaza, mai poate acea persoana sa beneficieze de indemnizatia pentru ingrijire copil de pana la 2 ani?
Multumesc foarte mult.