avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trecere teren intravilan construbil in teren agricol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trecere teren intravilan construbil in teren agricol

Buna ziua,
Cum pot trece un teren intravilan construibil in teren agricol?
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Cristian Raduta - Birou de Mediator , Mediator 13:05, 20 Februarie 2013
Stiu sigur ca se poate, dureaza in jur de 60 zile di se achita o taxa in jurul a 300 lei, deoarece am facut-o eu acum citiva ani. Dar nu mai stiu exact cum. Puteti incepe la Direcţia pentru agricultura şi dezvoltare rurala.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren intravilan din circuitul agricol Nero Nero Stie cineva sa-mi spuna daca pot interveni probleme in cazul in care, dupa semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui teren, si dupa depunerea ... (vezi toată discuția)