Pe data de 18 feb mi s-a comunicat de catre ofiterul care mi-a intrumentat dosarul ca alcoolemia in urma recalcularii a scazut la 0.7 deci dosarul va pleca catre procuror cu propunere de NUP. astazi sunte in 25 martie si inca nu mi-a sosit rezolutia prin posta acasa . Cat mai poate sa dureze ?cei de la udriste au zis ca o luna ..
Pe data de 18 feb 2013 dosarul a plecat de la Udriste catre Parchet cu propunere de NUP ! (cauza conducere auto cu alcoolemie de 0.9 in sange efectuat recalculare rezultat final 0.7 ) .Acum va intreb : Catre ce Parchet sau judecatorie se poate repartiza dosarul meu ? Care este termenul de solutionare din experienta dvs pt dosar NUP ? adica in cat timp de la 18 feb pot astepta ca rezolutia sa-mi soseasca acasa ?
Am fost prins de Rutiera Bucuresti pe sos Pipera conducand cu o alcoolemie in aer expirat de 0.41 la ora 06:20 am . Am fost la INML unde mi s-a recoltat prima proba la ora 07:10 si a doua la 08:10. Am cooperat totul ok dar nu am semnat nimic si nu am dat nici o decalaratie in seara cu pricina motivandule frumos ca o sa dau declaratie cu un avocat, stiindu-mi limita de alcoolemie si sperand ca mai am o sansa.Dupa 2 sapt am fost la Udriste la rutiera am facut cunostinta cu politstul care imi instrumenteaza dosarul iar dansul mi-a comunicat primul rezultat al primei prelevari fiind de 0.9.Al doilea rezultat nu mi-a fost comunicat pe motiv ca o sa mi-l spuna cand voi veni cu avocatul sa dau accea declaratie care cred ca va contribuii la Recalcularea alcoolemie (voi cere).Ultima ora la care am baut (tarie 300 ml) a fost ora 4am ceea ce tind sa cred ca dupa 2 ore si jumatate(06:20 ora testarii cu etilotestul) alcoolemia este in scadere deci la a doua prelevare de la ora 08:10am sigur ar fi in scadere.Intrebarea este ce sanse am fiind in stadiu de dosar fara nici o decalaratie , nu am antecedente .am colaborat..imi recunosc fapta ,o sa vin cu un avocat(pe care nu il am inca si caut unul care a mai facut astfel de declaratii).Nu intentionez sa intru in instanta ptr ca risc sa-mi dea cu suspendare daca voi pierde (ptr ca aduc statul sa cheltuie bani si timp cu mine).Declaratia este scenariul din aceea seara in care tre sa scriu la ce ora am inceput sa beau , cat , cat am mancat...?se tine cont la recalculare de aceasta declaratie? se poate ajunge dupa recalculare la o scadere de la 0.9 sa zicem maxim la 0.8 in sange ?As putea scapa de un dosar penal sau de anulare de permis ?Am nevoie de un cazier curat ptr ca sunt in niste interviuri ptr un alt loc de munca unde nu as dori sa apar patat cu asa ceva.