avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar plecat de la Udriste cu propunere de NUP - durata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar plecat de la Udriste cu propunere de NUP - durata

Pe data de 18 feb mi s-a comunicat de catre ofiterul care mi-a intrumentat dosarul ca alcoolemia in urma recalcularii a scazut la 0.7 deci dosarul va pleca catre procuror cu propunere de NUP. astazi sunte in 25 martie si inca nu mi-a sosit rezolutia prin posta acasa . Cat mai poate sa dureze ?cei de la udriste au zis ca o luna ..
au zis cam o luna ,dar poate fi o luna mult si bine ,mai bine mergeti la parchet si insistati in eliberarea ordonantei pe loc ca altfel va mai dura ...
bafta
Da, adresati o cerere frumos formulata in care sa rugati urgentarea comunicarii solutiei.
Dar sa scrieti frumos pentru ca daca ii enervati va pot tine si 6 luni...
Succes!
Sau eventual solicitati comunicare stadiu cercetari pentru inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar in stadiu parchet cu propunere de nup iverson_nio iverson_nio Pe data de 18 feb 2013 dosarul a plecat de la Udriste catre Parchet cu propunere de NUP ! (cauza conducere auto cu alcoolemie de 0.9 in sange efectuat ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza emiterea unei rezolutii de catre procuror? corneliu82 corneliu82 Buna ziua, Acum 7 luni am fost prins de catre politia rutiera Bucuresti conducand cu 0.45 mg/l in aerul expirat.In urma probelor biologice mi-au iesit ... (vezi toată discuția)
Comunicare solutie dosar penal alamicul alamicul Buna ziua.Ma numesc Burtea Gabriel si am un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat la parchetul judecatoriei sector 1 Bucuresti solutionat cu ... (vezi toată discuția)