Buna ziua.Ma numesc Burtea Gabriel si am un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat la parchetul judecatoriei sector 1 Bucuresti solutionat cu NUP(asa mi a zis grefiera de la parchet) pentru care am facut o cerere cu numar de inregistrare in vedere comunicarii solutiei prin posta la domiciliu(personal am inteles ca nu se poate ridica de la parchet).Au trecut aproape 2 luni si comunicarea nu mai vine.Ce pot sa fac?!Mentionez ca am mers in fiecare saptamana la parchet sa verific ''stadiul'' cererii si am primit mereu acelasi raspuns -Asteptati acasa ca o sa o primiti!Dar cand ?!Cat dureaza.Stau tot in Bucuresti cat ar putea sa dureze pana ajunge ?Astept un sfat despre ce as putea sa fac Va multumesc!
Solicitati oficial la parchetul responsabil comunicarea stadiului cercetarilor si solutia dispusa in cauza
Pentru timpul efectiv de comunicare solutie,constienizati disproportia intre bagajul apreciabil de cauze in lucru,urgenta si complexitatea distincta a fiecarei spete in parte,raportat la numarul evident insuficient al personalului direct responsabil in solutionare si cel responsabil in redactarea si comunicarea solutiilor
Sa ma exprim direct....cat dureaza sa scrie intro comunicare oficiala decizia din catalogu ala mare care il au ei si sa o trimita ....peste 60 de zile?!...eu sunt student la medicina anu 6 si daca vine cineva sa si faca analizele le primeste in aceeasi zi redactate si primeste si un consult de specialitate referitor la ele...altfel apar nemultumiri...cat despre personalul care se ocupa cu ...dosarele nu cred ca e vb de lipsa personalului ci de lipsa de profesionalism scazut de care dau dovada.
A.. si inca ceva ...dosarul il am la parchet din iunie 2010 timp in care nu am avut voie la dovada pentru a putea circula in conditiile in care nu am avut niciodata un alt dosar penal sau sa dau vreodata o declaratie la politie.daca ar vedea toata lumea aceste mesaje si ar da seama de ce medici aleg optiunea plecarii din aceasta tara "superba"
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Plingere la politie
bacau73
Cineva mi-a facut o plingere la politie nejustificata . Agentul de politie care se ocupa de asa zisul caz , a venit la mine la servici , cerindu-mi sa ma ... (vezi toată discuția)