avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere la politie

Cineva mi-a facut o plingere la politie nejustificata . Agentul de politie care se ocupa de asa zisul caz , a venit la mine la servici , cerindu-mi sa ma prezint la sectie pentru a da o declaratie. Este corect modul in care am fost chemat la sectia de politie ? Mentionez ca lucrez intr-o institutie bancara si mi-a fost grav afectata imaginea . Multumesc pentru un eventual raspuns .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:46, 28 Martie 2010
Legal,procedura impune citarea dvs oficiala
El neprocedind legal , ce ar trebui sa fac eu ? O plingere impotriva lui m-ar ajuta ? Multumesc .
In cazul mentionat ,in raport de modalitatea aleasa si manifestata ,se impune sa informati conducerea unitatii din care face parte agentul in cauza
Am facut plingere la politie impotriva agentului . Dupa 10 zile am primit raspuns oficial de la politie cum ca plingerea mea a fost analizata si a fost trimisa spre solutionare parchetului . Ce urmeaza ? Multumesc.
Comunicarea primita demonstreaza ca autoritatea a luat act de plangerea dvs ,a analizat-o si pentru competenta solutionare,a investit parchetul responsabil,cu autoritatea de solutionare.
Urmeaza sa asteptati o perioada nedefinita ,la finalul careia procurorul responsabil urmeaza sa va comunice solutia dispusa

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)
Studierea unui act din dosarul penal in faza de cercetare alexandraneagu77 alexandraneagu77 Buna ziua, In urma cu aproximativ 1 an am inaintat o plingere penala ca reclamanta. Am fost citata ca persoana cercetata si am dat o declaratie la ... (vezi toată discuția)
In cat timp ajunge un dosat de la parchet la sectia de politie? angelabadila angelabadila Am depus la politie o plangere impotriva vecinului meu pentru distrugere,cei de la politie au trimis dosarul la parchet,venind acasa rezolutia am constatat ca ... (vezi toată discuția)