avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studierea unui act din dosarul penal in faza de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Studierea unui act din dosarul penal in faza de cercetare

Buna ziua,

In urma cu aproximativ 1 an am inaintat o plingere penala ca reclamanta. Am fost citata ca persoana cercetata si am dat o declaratie la Politie.

Studiind un act trimis de Politie in urma cu aproape 1 an, prin care am fost informata ca se fac cercetari, am constatat ca se face referire si la o plingere a mea, ulterioara datei la care depusesem eu plingerea penala.

Eu nu am depus decat o singura plingere catre organele de cercetare si am dubii asupra cererii la care se face referire. Intreband despre plingerea ulterioara, de la Politie si Prachet am obtinut raspunsuri confuze: ca nu se stie exact unde se afla plingerea ulterioara, "dar daca este legata de dosar si este facuta de mine, inseamna ca eu stiu despre ea".

Va rog sa imi spuneti cum as putea obtine aceasta plingere ulterioara despre care se spune ca este facuta de mine, pentru a lamuri situatia, dosarul aflindu-se inca in faza de cercetare - inaintea stabilirii inceperii sau neinceperii urmaririi penale.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 15 Iulie 2013
Dvs catre ce autoritate ati adresat plangerea ?
Daca plangerea actualmente se afla in faza de cercetare penala,pe cale de consecinta procurorul responsabil de caz a declinat competenta de cercetare in sarcina organului de politie
Aveti dreptul sa sesizati oficial prim procurorul parchetului responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala leusan leusan ubiect: pligere penala In cazul in care a avut loc o agresiune asupra unui minor de ,a intervenit politia s-au depistat agresorii si instigatotii (tot minori ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)
Coruptie in politie ContSters126274 ContSters126274 Intr-un dosar penal,organul de cercetare penala are voie sa lase partile sa schimbe documentatia din dosar? In cazul asta,ce se poate face? Organul de ... (vezi toată discuția)