Buna ziua, As avea nevoie de un sfat. Acum un an de zile, proprietarul apartamentului care il aveam in chirie, a intrat in apartament in lipsa mea si si-a insusit bunurile personale (mobila si tot ce era in casa - proprietatea mea) si refuza sa le restituie. Am facut plangere la Politie si solicitare sa vina sa faca macar un Proces verbal in care sa se constate bunurile proprietate personala insa aceasta a refuzat amestecul si a inaintat dosarul procuraturii care nici pana astazi nu a transmis niciun raspuns. Cum se procedeaza in acest caz? Am ramas fara mobila, lucruri personale si de familie, acte, imbracaminte etc. Cui sa ma adresez pentru a recupera bunurile? Cine imi garanteaza ca ele mai exista? Nici Politia nici procuratura nu au facut nimic si a trecut un an. Va multumesc si raman recunoascatoare daca m-ati putea ajuta in acest caz.
!-Solicitati oficial la parchetul responsabil comunicarea stadiului cercetarilor,eventual solutia dispusa
2-In caz de lipsa raspuns sesizati oficial prim procurorul parchetului responsabil in solutionare
Multumesc mult pentru raspuns. Asa am sa fac. Pentru Politie care a refuzat si sa vina macar sa mentioneze lucrurile mele intr-un proces verbal ( ca sa se stie despre este vorba) ma pot indrepta pe cale juridica?
Plangere penala
pop_maria
s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)