avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Insusire bunuri proprietate chirias de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Insusire bunuri proprietate chirias de catre proprietarul imobilului dat spre inchiriere

Buna ziua, As avea nevoie de un sfat. Acum un an de zile, proprietarul apartamentului care il aveam in chirie, a intrat in apartament in lipsa mea si si-a insusit bunurile personale (mobila si tot ce era in casa - proprietatea mea) si refuza sa le restituie. Am facut plangere la Politie si solicitare sa vina sa faca macar un Proces verbal in care sa se constate bunurile proprietate personala insa aceasta a refuzat amestecul si a inaintat dosarul procuraturii care nici pana astazi nu a transmis niciun raspuns. Cum se procedeaza in acest caz? Am ramas fara mobila, lucruri personale si de familie, acte, imbracaminte etc. Cui sa ma adresez pentru a recupera bunurile? Cine imi garanteaza ca ele mai exista? Nici Politia nici procuratura nu au facut nimic si a trecut un an. Va multumesc si raman recunoascatoare daca m-ati putea ajuta in acest caz.
Cel mai recent răspuns: cristinafeb , utilizator 12:49, 8 Mai 2012
!-Solicitati oficial la parchetul responsabil comunicarea stadiului cercetarilor,eventual solutia dispusa
2-In caz de lipsa raspuns sesizati oficial prim procurorul parchetului responsabil in solutionare
Multumesc mult pentru raspuns. Asa am sa fac. Pentru Politie care a refuzat si sa vina macar sa mentioneze lucrurile mele intr-un proces verbal ( ca sa se stie despre este vorba) ma pot indrepta pe cale juridica?
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
cristinafeb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiele de bloc neplatite si mobila ecc. furate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010. IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal pentru asociatia de proprietari ContSters314729 ContSters314729 Buna ziua, Asociatia de Proprietari a depus plangere penala impotriva fostului administrator pentru absenta din contul asociatiei a unei sume mari de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)