Detin o ferma agricola care a acumulat o datorie catre un furnizor in urma unui an agricol mai prost, de 200.000 ron.Plati au mai fost facute, insa furnizorul cere banii intr-un singur an, ceea ce in agricultura si in ani secetosi sau cu prea multe ploi(inundatii) este greu de returnat.In cazul aplicarii filelor de cec lasate ca si garantie, cum se continua situatia?mentionez ca firma nu are bunuri mobiliare sau imibiliare de nici un fel, doar leasinguri, iar administratorul care e si unic asociat nu are nici un fel de bunuri pe numele sau!ma gandesc sa transfer activitatea pe alta firma facuta pe alt nume...ce sugestii imi dati?
Care este termenul legal in care se poate intenta proces pentru stabilirea paternitatii?Sa inteleg ca dupa acest termen , presupusul tata nu mai poate fi atins din punct de vedere legal in nici un fel???
Dar daca sa admitem ca asa presupusul copil este al meu, dintr-un contact sexual cu o prostituata, care a primit bani pe contactul sexual, poate sa se agate de mine cumva?daca ma da in judecata ce poate sa castige, in caz ca poate sa castige?
Eu cu respectiva nu am stat deloc impreuna, m-am intalnit o singura data, faptul ca a rezultat copilul dintr-un raport sexual platit de mine, asta nu se cheama accident la locul de munca???zic si eu.....mi se pare absurd ca toate , sa ma scuze doamnele,"curvele" sa te poata santaja cu chestia asta....nu sunt misogin si nici nu fug de responsabilitati, dar e de-a dreptul santaj.....chiar te poate obliga legea sa-i platesti pensie alimentara?Are "mama" sanse in instanta?
Am avut o intalnire cu o dama usoara, am platit pentru anumite servicii, dar nu am avut niciodata o relatie cu respectiva.Dupa 1 an ma suna si-mi spune ca a nascut un copil si ca ar fi al meu.Sustine ca nu ma da in judecata, insa vrea afectiune pentru copil, cand sunt sigur ca vrea si bani, dar nu spune nimic despre asta.Prin absurd, sa admitem ca as fi prezumtivul tata, ce sanse are?am recurs la sex platit, ea se ocupa in vremea aceea cu asa ceva si mai avea un copil din flori.....Este devarat ca dupa 1 an de la nastere nu-mi mai poate face nimic?