avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Falimentul in agricultura
Discuție deschisă în Executare silită

Falimentul in agricultura

Detin o ferma agricola care a acumulat o datorie catre un furnizor in urma unui an agricol mai prost, de 200.000 ron.Plati au mai fost facute, insa furnizorul cere banii intr-un singur an, ceea ce in agricultura si in ani secetosi sau cu prea multe ploi(inundatii) este greu de returnat.In cazul aplicarii filelor de cec lasate ca si garantie, cum se continua situatia?mentionez ca firma nu are bunuri mobiliare sau imibiliare de nici un fel, doar leasinguri, iar administratorul care e si unic asociat nu are nici un fel de bunuri pe numele sau!ma gandesc sa transfer activitatea pe alta firma facuta pe alt nume...ce sugestii imi dati?

Alte discuții în legătură

Garantie mobiliara catre un furnizor de imputuri sterea sterea Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta...tatal meu are o societatea comerciala care are ca domeniu de activitate agricultura. Din pacate anul ... (vezi toată discuția)
B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)
Cec avalidat nixnix nixnix am lasat o fila cec ,semnata in alb ca titlu de garantie in anul 2009 catre o societate comerciala,fila avalizata in nume propriu,am primit o notificare ca ... (vezi toată discuția)