avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate ccoco

Activitate ccoco

multumesc pentru ajutor=D>
buna ziua,
va rog sa ma ajutati!
am o problema cu cei de la firma de recuperari creante .
verisoara mea a plecat din tara acum 10 ani. cand era in tara a lucrat la hotel iar cei de la hotel i-au facut un card de salarii la [editat].
cand a plecat din tara ea nu a inchis cardul pentru ca nu era nici un contract intre ea si banca.
acum 3 luni primeste o instiintare de la "minunata firma" ca are de platit suma de 4000 lei ( reprezentand o datorie la banca). asta a fost toata explicatia. nu i-au trimis un desfasurator nimic doar suma si contul unde trebuie sa faca plata.
din ce stiu eu orice datorie se prescrie in 3 ani!
si problema mai grava este ca trimit mereu scrisori de amenintare "EXECUTARE SILITA" si astazi a fost apogeul. au venit direct la usa unchiului meu (unde verisoara mea are domiciliul).
ei merg pe intimidare si pe prostia oamenilor asta e clar!
va rog daca a mai fost cineva in situatia asta sa-mi spuna cum a rezolvat-o!
multumesc mult
multumesc mult pentru raspuns!!!
buna ziua,
acum 2 ani bunica mea mi-a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct pentru apartamentul in care am crescut (bunica mea m-a crescut).apartamentul era proprietatea bunicii. bunica mea a facut acest contract fara sa-i spuna mamei( fiica ei). Bunica mea nu s-a inteles prea bine cu mama.
acum 9 luni bunica mea a murit si mama a inceput sa ma preseze sa-i dau actele de la casa pentru a face succesiunea.
fortata de imprejurari i-am zis mamei ca bunica mi-a facut contract pe casa si ca nu mai are ce succesiune sa mai faca deoarece casa este pe numele meu de 2 ani.
astazi la nenumarate presiuni din partea mamei ca ea nu crede pana nu vede actul i-am aratat contractul.
ea imi spune ca nu este in regula contractul deoarece in contract nu se specifica expres ca bunica mea are o fiica.
formularea din contract este .... vand nepoatei mele de fiica .... apt din......
mama cu tata au vandut un apartament acum 4 ani si in contractul de vanzare cumparare apareau doar ei nespecificandu-se ca au o fiica ( pe mine).
saptamana trecuta am fost la notarul la care am facut contractul si mi-a certificat ca este in regula si ca mama nu are ce sa faca.
acum mama spune ca ma ataca in tribunal . mi-a cerut sa-i trimit o copie a contractului pe e-mail unei notare ( prietena cu ea). eu nu vreau sa fac acest lucru.
va rog sa-mi spuneti cum pot sa rezolv situatia.
astept raspuns urgent.
va multumesc din inima
pentru orice detalii va stau la dispozitie
buna ziua,
vreau sa infiintez o firma cu activitate printipala it. ca si activitati secundare vreau sa trec si agentia de turism.pot functiona ca si agentie fara brevet de turism??
multumesc astept raspuns
buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. am o reteta de la medicul de familie emisa pe 19.01. medicului i-a expirat contractul cu casmb pe 23.01.am fost la farmacie sa iau reteta pe 21.01. neavand toate medicamentele din reteta am primit un bon cu cate medicamente nu am luat(eu platind integral factura).azi 25.01 merg la farmacie sa iau restul de pastile si farmacista imi spune ca nu mai poate sa mi le dea.mai mult imi cere sa-i aduc toate medicamente. medicul de familie imi spune ca nu e nici o pb pt ca in momentul eliberarii retetei avea ctr cu casmb iar reteta sau trimiterea are valabilitate 30 zile de la emitere si ca farmacista trebuie sa imi dea pastilele.
va rog sa-mi spuneti ce sa fac ? gasesc pe internet ceva legat de aceasta problema???
multumesc
Discuție nu am rlv
buna ziua,
am o mare problema. am cumparat un apartament de la bunica mea. am avut cadastru facut din 1999 si am facut intabularea in 2010 februarie.
dupa ce am facut actele, notarul mi-a spus ca in termen de 1 luna trebuie sa merg la taxe si impozite sa trec apartamentul pe rol(adica pe numele meu-noul propritar).aici vine marea problema.am dus toate actele dar rlv-ul nu este cum il vor ei(cu tabel sub schema apartamentul, care sa contina toate supafetele camera 1 ,camera 2, sufragerie, bucatarie,hol....)am fost la cadastru si am luat copii dupa cadastru si nu apare.cei de la taxe si impozite nu vor sa-mi faca actele pe motiv ca nu am asa cev.ce sa fac. ajutati-ma va rog.
multumesc anticipat
buna ziua,
am o firma care este suspendata de anul trecut din mai.sediul firmei era acasa la parintii mei. dupa ce am suspendat firma parintii mei au vandut apartamentul. acum firma mea nu mai are sediu social.ce sa fac? cum il pot schimba in alta parte?in asteptarea raspunsului dvs va multumesc anticipat
carmen
multumesc mult pentru raspuns. mama este unic mostenitor si nu cred ca ar ataca acest contract chiar daca este facut la un avocat.
va multumesc mult
o zi excelenta
buna ziua,
bunica mea are in proprietate un apartament pentru care vrea sa-mi faca contract de vanzare cumparare. intrebarea mea este daca pot face toate aceste acte la un avocat pentru ca la notar este destul de scump. daca se pot face toate aceste acte la avocat ele sunt perfect legale? nu vreau sa am probleme mai tarziu.
in asteptarea raspunsului dvs va multumesc anticipat
flori