avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ma hartuiesc cei de la firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

ma hartuiesc cei de la firma de recuperare

buna ziua,
va rog sa ma ajutati!
am o problema cu cei de la firma de recuperari creante .
verisoara mea a plecat din tara acum 10 ani. cand era in tara a lucrat la hotel iar cei de la hotel i-au facut un card de salarii la [editat].
cand a plecat din tara ea nu a inchis cardul pentru ca nu era nici un contract intre ea si banca.
acum 3 luni primeste o instiintare de la "minunata firma" ca are de platit suma de 4000 lei ( reprezentand o datorie la banca). asta a fost toata explicatia. nu i-au trimis un desfasurator nimic doar suma si contul unde trebuie sa faca plata.
din ce stiu eu orice datorie se prescrie in 3 ani!
si problema mai grava este ca trimit mereu scrisori de amenintare "EXECUTARE SILITA" si astazi a fost apogeul. au venit direct la usa unchiului meu (unde verisoara mea are domiciliul).
ei merg pe intimidare si pe prostia oamenilor asta e clar!
va rog daca a mai fost cineva in situatia asta sa-mi spuna cum a rezolvat-o!
multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 09:21, 4 Iulie 2012
Eu am patit ceva similar cu aceasta magnifica banca . Am avut un card de salariu, la expirarea lui l-am predat dupa ce am platit taxa de inchidere. Peste 5 ani am vrut sa fac un credit si nu s-a putut pentru ca eram in biroul de credite. De la initial am aflat ca nu am nici o problema (fusese singurul meu contact cu o institutie bancara, singurul card detinut atunci).
Dupa multe telefoane si drumuri la Banca am aflat ca ei nu au operat inchiderea cardului si a contului. Desi am pastrat chitanta de la inchidere a trabuit sa platesc un comision de neutilizare si o taxa destul de mare ca sa imi elibereze o adeverinta ce atesta ca nu am nici o datorie la ei / credit / card de orice fel / etc.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
eu am rezolvat.o imediat.pe adresa primita la domiciliu exista un nr. de telefon. am telefonat si pe doamana de la capatul firului (care s.a recomandat ca fiind avocat) am invitat.o in instanta daca are tupeu. si de atunci nu i.am mai auzit sau vazut. nu va lasati intimidati. nu semnati nimic si daca insista chemati politia.
multumesc pentru ajutor=D>
~ Conținut șters la cerere ~
adica au preluat datoria dv? sa va arate documentele. dar mai simplu e sa nu mai raspundeti provocarilor sa nu semnati nimic. daca bani nu mai aveti asteptati mutarea lor si orientare la fata locului. mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Card debit neutilizat mihai311 mihai311 buna seara! am un card de debit neutilizat din 2006 deci de 8 ani pe cand lucram la o firma care imi vira salariu in cont mai are rost dupa atita timp sa ... (vezi toată discuția)
Închidere pachet,cont și card student isic brd User96a User96a Am absolvit recent universitatea și la momentul dat fusesem nevoită sa plec temporar din țara (credeam ca am sa revin ) dar nu pot nici de curind la fel ... (vezi toată discuția)