avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu am rlv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu am rlv

buna ziua,
am o mare problema. am cumparat un apartament de la bunica mea. am avut cadastru facut din 1999 si am facut intabularea in 2010 februarie.
dupa ce am facut actele, notarul mi-a spus ca in termen de 1 luna trebuie sa merg la taxe si impozite sa trec apartamentul pe rol(adica pe numele meu-noul propritar).aici vine marea problema.am dus toate actele dar rlv-ul nu este cum il vor ei(cu tabel sub schema apartamentul, care sa contina toate supafetele camera 1 ,camera 2, sufragerie, bucatarie,hol....)am fost la cadastru si am luat copii dupa cadastru si nu apare.cei de la taxe si impozite nu vor sa-mi faca actele pe motiv ca nu am asa cev.ce sa fac. ajutati-ma va rog.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 16:45, 5 Mai 2010
Luati legatura cu un inginer topometrist care va intocmi lucrarea pe care veti obtine viza OCPI.
luati legatura cu o firma care se ocupa de cadastru si va vor face masuratorile necesare pt realizarea rlv-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cadastru si intabulare apartament ruxighe ruxighe Buna ziua ! Am depus actele pentru cadastru si intabulare pe apartament. Nu a existat niciodata un perete intre sufragerie si dormitor , situatie existenta in ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare daydorina daydorina vă rog să mă îndrumati cum pot rezolva urmatoarea problema: am cumparat un apartament într-o vilă cu legea 112, am facut cadastru şi intabulare la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand un ap prin programul prima casa si am probleme (pe care nu stiu cum sa le rezolv) cu cerintele din raportul de evaluare. ContSters254393 ContSters254393 in 2008 am cumparat un ap cu 3 cam la etajul 4/4 ,intr-o stare jalnica... l-am renovat total inclusiv terasa tot pe cheltuiala mea ptr ca nu exista asaociatie ... (vezi toată discuția)