avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cadastru si intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cadastru si intabulare apartament

Buna ziua ! Am depus actele pentru cadastru si intabulare pe apartament. Nu a existat niciodata un perete intre sufragerie si dormitor , situatie existenta in mai multe apartamente din bloc. In RLV exista peretele care de fapt nu a existat . Dosarul la cadastru a fost refuzat. Se cer acte ce dovedesc modificarile facute in apartament. In apartament nu s-a facut nici o modificare. Ce pot sa fac? Ce solutii exista in aceasta situatie complicata. Va multumesc .
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
ruxighe, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 22:20, 16 Octombrie 2023
Bună ziua. Faceți alt rlv care sa reflecte situația reala.
Adica cadastrul reactualizat ( facut de cadastrist) ? Sau reactualizarea planulul casei cu arhitect ( privind lipsa peretelui ) ) si apoi cadastru, ?
Discutați cu topograful care a depus actele la ocpi, sa remedieze problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere documente 19655 19655 Am cumparat o casa in anul 2006. In 2005 dezvoltatorul a scos o autorizatie de constructie de la primaria Pantelimon , desigur pe baza unui proiect, a unor ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)