avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cadastru si intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cadastru si intabulare apartament

Buna ziua ! Am depus actele pentru cadastru si intabulare pe apartament. Nu a existat niciodata un perete intre sufragerie si dormitor , situatie existenta in mai multe apartamente din bloc. In RLV exista peretele care de fapt nu a existat . Dosarul la cadastru a fost refuzat. Se cer acte ce dovedesc modificarile facute in apartament. In apartament nu s-a facut nici o modificare. Ce pot sa fac? Ce solutii exista in aceasta situatie complicata. Va multumesc .
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
ruxighe, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 22:20, 16 Octombrie 2023
Bună ziua. Faceți alt rlv care sa reflecte situația reala.
Adica cadastrul reactualizat ( facut de cadastrist) ? Sau reactualizarea planulul casei cu arhitect ( privind lipsa peretelui ) ) si apoi cadastru, ?
Discutați cu topograful care a depus actele la ocpi, sa remedieze problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere documente 19655 19655 Am cumparat o casa in anul 2006. In 2005 dezvoltatorul a scos o autorizatie de constructie de la primaria Pantelimon , desigur pe baza unui proiect, a unor ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)