avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate rhobee

Activitate rhobee

Răspuns la discuția Amenda aplicata de organul vamal
am ceva sanse de reusita?ca daca nu trebuie sa o platesc in 48 ore la jumatate.altfel 200 milioane.mai bine inchid barul
buna ziua.as dori sa stiu daca se poate contesta o amenda de 200 mil.pentru ca mi s a gasit in bar cateva sticle cu tuica fara acte de provenienta!
Răspuns la discuția imposibilitate plata
eu nu am stiut ca a adus aport in societate,sub forma de capital.am mers la registrul comertului am facut actele iar dupa cateva luni am primit acasa o scrisoare de la persoana care a vandut firma ca vrea sa i se ramburseze aportul .m a fraierit intr un cuvant.acum instanta a cerut expetiza contabila,din chitante reiese ca a adus aport,si ca trebuie sa se ramburseze.cand am facut actele a specificat in acte ca nu mai are nim ic de revendicat de la societate.
am cumparat o firma,de la o pers.care nu mi a zis ca are adus aport in soc.acum firma a fost data in judecata pt a i se rambursa aportul!firma nu are bani,e putin peste 0 la profit!daca istanta da castig persoanei ,ce se poate intampla?poate sa mi i a mie din bunuri ca administrator(persoana fizica)?firma nu detine bunuri de valoare!va multumesc anticipat