Salutare....referitor la nedumerirea mea....daca in final se dovedeste ca eu sunt acela care am condus masina voi plati amenda si cheltuieli de judecata??
Salutare...Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari...
1.Radarul fix de la Cosereni,Jud. Ialomita pozeaza fata soferului?
2.Daca cineva primeste o amenda de circulatie si o contesta precum ca nu ar fi condus el in acel moment masina ,te poate da in judecata chiar daca tu zici ca nu ai condus-o?Care sunt urmarile(toate) daca se adevereste ca acela care te-a dat in judecata are dreptate si te scoate pe tine vinovat?Esti nevoit sa platesti cheltueli de judecata daca iesi vinovat?
3.Ce poate pati o persoana,daca fara dreptul tau a scris intr-un p.v.(instiintare),datele tale personale?Unde m-as putea adresa ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent.
Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a cumparat o masina de la un om.Actele masinii au fost facute ulterior pe numele prietenului meu dar masina a luat-o de la adevaratul propietar din prima zi de cand a vazut-o.Neavand permis de conducere prietenul meu a optat sa-i conduc eu masina o perioada de timp.....Cat timp am condus-o nu am avut nici incident rutier cu ea.Dupa o anumita peroada de timp eu m-am certat cu acel prieten si nu i-am mai condus masina.Acu cateva zile tatal prietenului meu a venit la mine cu o hartie in care scria precum ca masina a fost surprinsa cu viteza de 64km/h in localitatea Cosereni jud. Ialomita,in final ca e de platit o amenda,puncte penalizare si in caz ca nu el a condus-o(proprietarul adevarat) avea optiunea sa treaca acolo numele cui a instrainat-o.Aceasta instiintare era pe numele propietarului.El a venit la mine sa zica sa-mi scriu eu datele acolo ca cica in acea perioada eu am condus masina....si eu am zis ca nu e adevarat si sa rezolve el chestia asta cu proprietarul,pe numele caruia era si instiintarea.Acum m-a sunat prietenul meu ma sunat si mi-a zis ca tatal sau s-a dus la tribunal si ca o sa-mi vina instiintare acasa ca cica >>>ACUM E IMPORTANT