avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate george87

Activitate george87

Răspuns la discuția RADARUL SI INSTANTA DE JUDECATA
Salutare....referitor la nedumerirea mea....daca in final se dovedeste ca eu sunt acela care am condus masina voi plati amenda si cheltuieli de judecata??
Salutare...Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari...
1.Radarul fix de la Cosereni,Jud. Ialomita pozeaza fata soferului?
2.Daca cineva primeste o amenda de circulatie si o contesta precum ca nu ar fi condus el in acel moment masina ,te poate da in judecata chiar daca tu zici ca nu ai condus-o?Care sunt urmarile(toate) daca se adevereste ca acela care te-a dat in judecata are dreptate si te scoate pe tine vinovat?Esti nevoit sa platesti cheltueli de judecata daca iesi vinovat?
3.Ce poate pati o persoana,daca fara dreptul tau a scris intr-un p.v.(instiintare),datele tale personale?Unde m-as putea adresa ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent.
Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a cumparat o masina de la un om.Actele masinii au fost facute ulterior pe numele prietenului meu dar masina a luat-o de la adevaratul propietar din prima zi de cand a vazut-o.Neavand permis de conducere prietenul meu a optat sa-i conduc eu masina o perioada de timp.....Cat timp am condus-o nu am avut nici incident rutier cu ea.Dupa o anumita peroada de timp eu m-am certat cu acel prieten si nu i-am mai condus masina.Acu cateva zile tatal prietenului meu a venit la mine cu o hartie in care scria precum ca masina a fost surprinsa cu viteza de 64km/h in localitatea Cosereni jud. Ialomita,in final ca e de platit o amenda,puncte penalizare si in caz ca nu el a condus-o(proprietarul adevarat) avea optiunea sa treaca acolo numele cui a instrainat-o.Aceasta instiintare era pe numele propietarului.El a venit la mine sa zica sa-mi scriu eu datele acolo ca cica in acea perioada eu am condus masina....si eu am zis ca nu e adevarat si sa rezolve el chestia asta cu proprietarul,pe numele caruia era si instiintarea.Acum m-a sunat prietenul meu ma sunat si mi-a zis ca tatal sau s-a dus la tribunal si ca o sa-mi vina instiintare acasa ca cica >>>ACUM E IMPORTANT