Salutare...Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari...
1.Radarul fix de la Cosereni,Jud. Ialomita pozeaza fata soferului?
2.Daca cineva primeste o amenda de circulatie si o contesta precum ca nu ar fi condus el in acel moment masina ,te poate da in judecata chiar daca tu zici ca nu ai condus-o?Care sunt urmarile(toate) daca se adevereste ca acela care te-a dat in judecata are dreptate si te scoate pe tine vinovat?Esti nevoit sa platesti cheltueli de judecata daca iesi vinovat?
3.Ce poate pati o persoana,daca fara dreptul tau a scris intr-un p.v.(instiintare),datele tale personale?Unde m-as putea adresa ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Nu putem sti ce face acest radar fix de la...Cosereni...:rolleyes:
Daca o terta persoana sustine ca nu a condus respectiva masina , va trebui sa dovedeasca acest fapt prin mijloace de proba pertinente....
Daca se va contata , in urma administrarii si coroborarii probelor ca nu dvs ati condus respectiva masina , sanctiunea nu va fi aplicata dvs .
Cheltuielile de judecata nu vor ramane in sarcina dvs.
Persoane care a folosit datele dvs , in mod ilicit , a savarsit infractiunea de fals intelectual , plangerea putand fi depusa la Parchet sau Politie ....Dar relatarea dvs nu furnizeaza foarte multe informatii....e cam confuza ...fara a ne spune ce s-a intamplat in concret , sau care e optiunea dvs , nu va putem oferi o solutie certa...
@george87
Aveti ceva de ascuns, se simte un iz de nesinceritate in relatare si intrebare.
Luati aminte:In urma unei inregistrari pe radar fix, p.v. vine la adresa proprietarului autovehiculului si nu aiurea.
Proprietarul (daca este p.f.) trebuie sa dovedeasca faptul ca nu el a condus la data evenimentului.(iar daca este p.j. sa indice datele de identificare a celui care a utilizat autovehiculul).
Daca sunteti vinovat, nu incercati sa scapati prin minciuna, pentru ca veti pasi pe un teren minat: infractiunea penala.
Luati interventia mea drept un sfat prietenesc si nu ca pe o dojana.B-)
Salutare....referitor la nedumerirea mea....daca in final se dovedeste ca eu sunt acela care am condus masina voi plati amenda si cheltuieli de judecata??