avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADARUL SI INSTANTA DE JUDECATA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADARUL SI INSTANTA DE JUDECATA

Salutare...Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari...
1.Radarul fix de la Cosereni,Jud. Ialomita pozeaza fata soferului?
2.Daca cineva primeste o amenda de circulatie si o contesta precum ca nu ar fi condus el in acel moment masina ,te poate da in judecata chiar daca tu zici ca nu ai condus-o?Care sunt urmarile(toate) daca se adevereste ca acela care te-a dat in judecata are dreptate si te scoate pe tine vinovat?Esti nevoit sa platesti cheltueli de judecata daca iesi vinovat?
3.Ce poate pati o persoana,daca fara dreptul tau a scris intr-un p.v.(instiintare),datele tale personale?Unde m-as putea adresa ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:57, 4 Mai 2009
Nu putem sti ce face acest radar fix de la...Cosereni...:rolleyes:

Daca o terta persoana sustine ca nu a condus respectiva masina , va trebui sa dovedeasca acest fapt prin mijloace de proba pertinente....

Daca se va contata , in urma administrarii si coroborarii probelor ca nu dvs ati condus respectiva masina , sanctiunea nu va fi aplicata dvs .

Cheltuielile de judecata nu vor ramane in sarcina dvs.

Persoane care a folosit datele dvs , in mod ilicit , a savarsit infractiunea de fals intelectual , plangerea putand fi depusa la Parchet sau Politie ....Dar relatarea dvs nu furnizeaza foarte multe informatii....e cam confuza ...fara a ne spune ce s-a intamplat in concret , sau care e optiunea dvs , nu va putem oferi o solutie certa...

Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
@george87
Aveti ceva de ascuns, se simte un iz de nesinceritate in relatare si intrebare.
Luati aminte:In urma unei inregistrari pe radar fix, p.v. vine la adresa proprietarului autovehiculului si nu aiurea.
Proprietarul (daca este p.f.) trebuie sa dovedeasca faptul ca nu el a condus la data evenimentului.(iar daca este p.j. sa indice datele de identificare a celui care a utilizat autovehiculul).
Daca sunteti vinovat, nu incercati sa scapati prin minciuna, pentru ca veti pasi pe un teren minat: infractiunea penala.
Luati interventia mea drept un sfat prietenesc si nu ca pe o dojana.B-)
Salutare....referitor la nedumerirea mea....daca in final se dovedeste ca eu sunt acela care am condus masina voi plati amenda si cheltuieli de judecata??
Nu credeti ca este normal?Altfel de ce v-ar mai da in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar fix, cosereni, ialomita BogdanH BogdanH Buna ziua! Am primit o amenda la un radar fix in localitatea Cosereni, jud. Ialomita. In procesul-verbal scrie ca \"a fost inregistrat cu dispozitivele ... (vezi toată discuția)
Problema cu radarul fix ! ! ! ! george87 george87 Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent. Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca la volanul masinii mele nu am fost eu? gabi_br.ro gabi_br.ro daca imi imprumut masina cuiva si acesta este surprins de radar voi primi amenda pe numele meu.ce sanse am sa dovedesc ca nu eu eram la volan si deci sa nu am ... (vezi toată discuția)