avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate kjetil

Activitate kjetil

va multumesc.
Buna ziua.Am si eu o problema si as dori sfaturi pt a o rezolva.Am un fiu din prima casnicie care are 14 ani.pina in ianuarie 2009 a primit pensie de intretinete 115 lei dupa care am facut majorare de pensie si sa stabilit ca din 21 ianuarie 2009 sa se mareasca la 150 lei.In luna martie am primit 150 lei.De atunci si pina in prezent nu am mai primit nimic intrebarea este ce as putea sa fac avind in vedere ca exista si un ordin de poprire catre firma la care lucreaza dar aceasta nu a trimis niciodata pensia asa cum trebuia.Deci eu ar trebui sa primesc pensia pe 2 luni ce as putea face.va multumesc.
Buna ziua.as dori si eu niste informatii deci sotul meu are 4frati cu acelasi tata.Soacra mea avind o casatorie anterioara a mai avut o fica cu primul sot care a decedat inainte de cea dea doua casatorie.socrul meu a decedat si el in anul 2003.Cei 4 frati ai sotului au dat declaratie la notariat cum ca nu au pretentie la mostenire din partea tataluidecedat si sunt de acord ca aceasta sai revina fratelui mai mic adica sotului meu.Soacra mea doreste sai dea partea ei de drept sotului meu prin act de vanzare cumparare. Intrebarile mele sunt urmatoarele 1 Cum ar putea soacra sai faca acest act fara a deschide taxa de succesiune pentru ca acest lucru nu este posibil deoarece titlul de proprietate al soacrei nu a fost emis pina acum.Ar putea sotul sa ii cumpere dreptul de proprietate soacrei prin notariat si astfel sa devina proprietar iar intrbarea 2 este Are drept fica soacrei din prima casnicie la mostenire din partea mamei avind in vedere faptul ca mostenirea a fost infaptuita de catre soacra cu cel deal doilea sot.Va multumesc .