avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate mary_67

Activitate mary_67

Răspuns la discuția aprobarea concediului fara plata
imi cer scuze ca am uitat sa precizez in CCM spune ca acest concediu fara plata poate fi dat daca seful locului de munca nu solicita inlocuitor vreau sa spun ca seful locului de munca a semnat ca este de acord numai daca se aproba inlocuitor dar in articol din ccm spune ca directorul sucursalei poate aproba chiar daca seful locului de munca a cerut inlocuitor pe perioada concediului
in aceasta perioada in unitatea unde lucrez deja sunt oameni dati in somaj tehnic
Răspuns la discuția aprobarea concediului fara plata
va multumesc ca mi-ati raspuns dar m-au chemat la ei si mi-au dat adeziuni sa le aduc semnate daca vreau sa-mi rezolv problema
comform CCM am dreptul la 90 zile concediu fara plata, aprobarea imi este conditionata de conducere prin aderare la culoarea politica,simt ca-mi sunt incalcate drepturile de angajat totodata nu sunt implicata politic si nici nu doresc.
va rog sa-mi raspundeti la cine ma pot adresa sunt pusa intr-o situatie de impas
va multumesc
Multumesc de raspuns
Dar am sa va citez din contract Obligatiile beneficiarului:;
- La semnarea contractului se achita suma de 500 ron ce reprezinta rezervarea si amenajarea spatiului suma ce nu se retureaza
_ La terminarea ceremoniei sa achite contravaloare comenzii
- Valoarea meniului este stabilita de comun acord la data ceremoniei
Prestatorul nu raspunde de calitatea bunurilor aduse de beneficiar
- in caz de nerespectare a contractului beneficiarul este obligat sa achite prestatorului suma de 2000 ron
Raspundere contractuala
Orice litigii care nu se solutioneaza pe cale amiabila vor fi solutionate de Arbitrajul Camerei de Comert si Industrie Galati conf. normelor legale.Dupa obtinerea hotaririlor arbitrare acestea vor fi puse in executare silita conf. C> PR. CIV. si a altor legi in vigoare
Eu va mentionez ca am dat anunt si la ziarul local dar din pacate nu am gasit pe nimeni sa preia acest contract
Oare noi nu avem si niste drepturi trebuie sa ne lasam intimidati de anumiti patroni care ii intereseaza numai profitul lor. MUlLTUMESC CELOR CARE POT SA-MI DE-A O SOLUTIE CUM SA PROCEDEZ.
buna ziua tuturor si Hristos a Inviat doresc sa-mi dati o solutie de rezolvare pe cale amiabila
in 2008 am incheiat un contract de inchireiere pentru organizarea unei nunti pentru data de 25 07.2009
din motive de toti stiute aceasta criza financiara care apasa peste noi nu mai poate avea loc evenimentul am anuntat administatorul localul si dumnealui m-a amenintat ca ma da in judecata cerundu-mi 2000 ron daca nu respect contractul
eu am achitat 500 lei anul trecut cind am semnat dar nu mi s-a data nici o chitanta si nici factura ci numai acel contract de inchiriere multumesc celor care pot sa-mi da o solutie si cum sa procedez.