comform CCM am dreptul la 90 zile concediu fara plata, aprobarea imi este conditionata de conducere prin aderare la culoarea politica,simt ca-mi sunt incalcate drepturile de angajat totodata nu sunt implicata politic si nici nu doresc.
va rog sa-mi raspundeti la cine ma pot adresa sunt pusa intr-o situatie de impas
va multumesc
Pentru incalcari ale drepturilor in desfasurarea raporturilor de munca puteti sesiza ITM.
Nu vad legatura intre CFP si "culoarea politica". Angajatorul poate sau nu sa aprobe CFP in functie si de interesele unitatii in ceea ce priveste buna desfasurare a activitatii.
imi cer scuze ca am uitat sa precizez in CCM spune ca acest concediu fara plata poate fi dat daca seful locului de munca nu solicita inlocuitor vreau sa spun ca seful locului de munca a semnat ca este de acord numai daca se aproba inlocuitor dar in articol din ccm spune ca directorul sucursalei poate aproba chiar daca seful locului de munca a cerut inlocuitor pe perioada concediului
in aceasta perioada in unitatea unde lucrez deja sunt oameni dati in somaj tehnic
Concediu fara plata
remus39
Am si eu nevoie de un mic ajutor;
Ce se intampla daca am depus o cerere de concediu fara plata si nu mi-a fost aprobata inca din prima zi fara a mi se da nici ... (vezi toată discuția)
"somaj tehnic"
SzGy
Stiamate Doamne, Stimati Domni
Sunt angajata la o firma de constructii, care din cauza crizei aparute pe piata a intrat in incapacitate de plata. Directorii ... (vezi toată discuția)